Pai presupun ca ai terminat liceul si esti in primul an de facultate?
depinde de profilul pe care ti l-ai ales ai putea sa cauti la diferite firme pentru niste posturi libere.Salariul nu va fi prea mare insa poti incerca!
Ai primit raspunsuri mai alina, lumea a raspuns aici daca ai 8 clase poti sa lasi CV in toate magazinele din oras si in hipermarketuri oriunde.
Da,am diploma de bac + calificare ca tehnician in turism! insa pe criza asta nu prea mai merg cu agentiile, ba mai mult am mai incercat la diferite agentii. zilele trecute mi-am luat din nou inima in dinti si am mers la un magazin alimentar unde am vazut ca au nevoie de o vanzatoare. insa mi-au spus ca am nevoie de un curs de vanzatoare.
Iceman cand am postat nu imi aparuse intrebarile! am trecut de generala, sunt in primul an de facultate, insa iti multumesc si apreciez ca ti-ai dat interesul si ai postat.zi placuta sa ai.
Pe criza asta nu cred ca as face mofturi mai ales ca nu am mai lucrat niciodata, asa ca de maine am sa-mi depun cat mai multe ceva-uri si increderea in mine va creste considerabil multumesc tuturor.
Ospatar-incearca sa gasesti o firma mare de bucatari si sa te angajezi la ei( in jur de 900 lei se castiga din prima luna) De unde esti?
Avand in vedere ca ai 19 ani, deduc ca, singura diploma obtinuta e cea de bacalaureat.In domeniul vanzarilor se mai poate trece cu vederea faptul ca nu ai experienta si nu se cer studii superioare. Succes!
Pe timp de vara se fac angajari ca ospatar/barman pe plaja la mare, poti incerca acolo.Pentru ceva de timp mai lung si nu ai studii superioare te poti angaja si la o casa de pariuri (sport) prin oras.
anonim_4396 întreabă: