s-a dus raspunsul inainte sa termin
asa...cum spuneam asa trebuie sa arate:
cunoscut mie necunoscut mie
Partea mea publica Partea mea inconstienta
despre tine si comportarea date despre tine pe care
ta cunoscute atat tie cat si ceilalti le pot observa
celorlalti dar pe care tu nu le
cunosti (cum ar fi
ticurile sau faptul ca
vorbesti prea mult
gesticulezi prea mult
Apoi roaga-i sa iti dea sfaturi pentru imbunatatirea relatiilor si a comunicarii si pentru a-ti putea corecta greselile
Bafta
una dintre variante ar fi, probabil, sa mergi la un psiholog... sa povestesti cu el... si sa descoperiti impreuna felul cum esti si de ce esti asa... O alta varianta ar fi cartile de autocunoastere/autoeducare. Incepi cu autocunoastere si cand consideri ca ceva nu e bine, sau nu iti place cauti o carte de autoeducare ce sa te ajute sa schimbi aia... sau cel putin sa iti arate de unde se trage si cum ai putea remedia "problema"... Ai putea incerca si sa gasesti o prietena sau pe cineva cu care sa poti discuta despre chestiile prin care treci... sa-i spui cum te afecteaza... sau... sa scrii un blog... Vei fi uimita daca vei gasi si alte persoane care au trecut prin ce-ai trecut tu si poate iti vei face si noi prieteni. Multa bafta!
draga mea, este foarte usor sa te descoperi daca stii ce te defineste. daca ai sub 18 ani, stai linistita. ai tot timpul din lume si se intampla tuturor. pana una alta, incearca sa REdescoperi limba romana. cred ca ti-ar fi de un real ajutor, avand in vedere ca traim in Romania.
roaga-ti prietenii si nu numai sa iti alcatuiasca o "fereastra Johari" (am invatat si eu de curand la master) o sa afli multe chestii despre tine. poate te va ajuta
Cunoscut mie
Necunoscut mie
1. Partea mea publica
Despre mine si comportarea mea cunoscute atat mie, cat si celorlalti
2. Partea mea inconstienta
Date despre mine pe care ceilalti le pot observa, dar pe care eu nu le cunosc
De tine depinde sa afli cine esti, ce doresti, ce astepti de la viata, fii optimista si ai incredere in tine. Daca tu nu ai incredere in tine atunci CINE? Succes