Mai, cum sa te desparti de fostul tau prieten? daca e fost nu mai trebuie sa te desparti.
Eu am trecut prin asta anul trecut.Am fost cu fostul 3 ani si am ajuns sa nu mai simt nimic pentru el, nu-l mai voiam langa mine.Am inceput sa ma port mai rece cu el, iar cand m-a intrebat i-am zis ca e tot ok.Dar nu era.Am continuat pana cand i-am zis ca nu-l mai iubesc si nu mai vreau sa fim impreuna.Nu voiam sa-l ranesc dar nici nu puteam sa stau cu el din mila.El era ft indragostit si mi-a luat jumate de an sa scap de el...
Acum poate sunt putin subiectiva, dar parerea mea e ca daca vrei sa te desparti de el si esti sigura de lucrul asta, cel mai bine e sa o termini de tot pentru ca altfel veti suferi amandoi.
Buna.Si eu am patit la fel si iti spun ce am facut:
Chiar daca l-am ranit putin apoi s-ia revenit,deci:
spune-i prin mesaj sa vina la ultima intalnire,apoi petreceti seara cu el, saruta-l pentru ultima data si incearca sa i spui ca vrei sa te desparti, el va pleca.A doua zi fai un cadou si spune-i ca nu simti nimic pentru el.El se va bucura.Ms.Fundita?
Daca nu poti sa ii spui inseamna ca inca mai simti ceva pentru el. Daca nu mai simti, ar trebui sa iti fie destul de usor sa ii spui. Spune-i frumos in fata ca nu mai vrei sa fii cu el. Pana la urma tot va suferi...