| AdelaM08 a întrebat:

Vreau sa ma mut la prietenul meu am 16 ani și sunt in plasament ce ar trebui sa fac sau ce acte îmi trebuie?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti pana la 18 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil acest lucru, fiindca esti minora si statul este tutorele tau legal care nu permite asemenea lucru.
Daca fugi te vor aduce cu Politia inapoi si eventual te vor pune sub paza stricta.

| Holiday a răspuns:

Violleta2022 luat-o razna de tot.laughing

| Whitte a răspuns (pentru Holiday):

De ce? Argumenteaza.

| Holiday a răspuns (pentru Whitte):

"...te vor pune sub paza stricta."

Pe cine ai vazut tu in Romania pus "sub paza stricta" la domiciliu?! Adica nu sunt pusi infractorii care sunt cercetati in libertate, nici macar cei care au arest la domiciliu, dar e pusa o pustoaica care a plecat de la domiciliu?! Nino, nino!

| Whitte a răspuns (pentru Holiday):

Daca s-ar aplica legea, asa ar fi. Tocmai pentru ca e minora. Si citeste, citeste, e vorba de plasament. Nu e acelasi lucru ca si cand locuieste cu parintii. Aici regulile sunt mai dure.
Nino, nino ti-ar trebui tie pana vei reusi sa intelegi ce citesti.

| darrio2007 a răspuns (pentru Holiday):

Da, care e problema?

| Holiday a răspuns (pentru darrio2007):

Chiar nu sesizezi ca tot ce a scris nu are legatura cu realitatea? Incepand cu "e imposibil", trecand prin "statul nu permite", si pana la "paza stricta", e o fabulatie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ar trebui sa mai astepti, pana faci 18 ani, pana termini scoala si iei BAC-ul, pana iti mai creste mintea.
Deocamdata esti minora si mai mult, in grija Statului. Nu pleci tu cu iubiti asa de capul tau.
Iar ala care "iubeste" copile de 16 ani nu e barbat! E pedofil!
Mai ai rabdare sa mai cresti. Iti vei gasi iubit sa te iubeasca, nu doar sa te f dupa 18 ani!

| Cipi1212 a răspuns:

Fără aprobarea celor din plasament nu știu dacă poți.

| Whitte a răspuns:

Ce trebuie sa faci: sa astepti implinirea a 18 ani!
Altceva nu te ajuta. Din contra. De ce vrei sa ai probleme? Vei avea timp suficient in viata sa te saturi de sex.

| Holiday a răspuns (pentru Whitte):

Asa au zis multi si despre pensie. Lasa ca nu e problema sa lucram la negru, sau la gri, ca e timp suficient sa cotizam pentru pensie. Apoi s-au trezit la pensie ca nu le ajunge pensia nici sa faca pipi in centru.hee hee

| 1onur a răspuns:

Pedofil.

O minoră de 16 ani cu un bărbat în toată firea de 20 de ani.

| Sigmaboy32 a răspuns:

Te primesc eu