Pentru ca te comporti exact ca un dobitoc, si cu cat te comporti mai mult ca unul, cu atat devi in ochii celorlalti un dobitoc.
Fi barbat, lasa dracu "plansul in fiecare zi" pentru o femeie si demonstreaza ce sti si ce poti. Ai capacitatea asta. In loc sa irosesti timpul fa ceva cu el, citeste, invata, alearga, creeaza lucruri noi.
O sa pierzi in viitor lucruri mult mai importante decat o femeie de care te-ai atasat o perioada, este o experienta din care trebuie sa inveti, dar cata vreme mergi mai departe vei dobandi mult mai multe decat ai avut vreodata.
Nu iti mai irosi timpul. Timpul este cel mai de pret bun la tau si tu il irosesti plangand pentru ce nu mai ai? De asta esti domnul meu dobitoc.
?
Nu cred că este momentul pentru a glumi. E sfâșietor să pierzi pe cineva drag...
De ce s-a sinucis? Crezi ca ea ar vrea sa faci si tu asta sau nu? Eu cred ca nu.
Sincer. Esti un dobitoc. In loc sa apreciezi prezentul si sa pretuiesti viitorul irosesti inutil timpul ramas.
Dobitoc esti tu ma... asta.
boramas pe mormantul tau
cum iti permiti sa vorbesti asa cu mine?
Pentru ca te comporti exact ca un dobitoc, si cu cat te comporti mai mult ca unul, cu atat devi in ochii celorlalti un dobitoc.
Fi barbat, lasa dracu "plansul in fiecare zi" pentru o femeie si demonstreaza ce sti si ce poti. Ai capacitatea asta. In loc sa irosesti timpul fa ceva cu el, citeste, invata, alearga, creeaza lucruri noi.
O sa pierzi in viitor lucruri mult mai importante decat o femeie de care te-ai atasat o perioada, este o experienta din care trebuie sa inveti, dar cata vreme mergi mai departe vei dobandi mult mai multe decat ai avut vreodata.
Nu iti mai irosi timpul. Timpul este cel mai de pret bun la tau si tu il irosesti plangand pentru ce nu mai ai? De asta esti domnul meu dobitoc.
Nu merita sa te sinucizi. Stiu ca e greu sa treci peste asta dar te-ar ajuta sa consulti un pshiholog. Baga-ti mintile in cap si gaseste-ti pe altcineva ca mai sunt si alte fete. Vorba aia "balta e plina de pesti." Si in plus nu merita sa fi atat de mult in depresie daca fata aia s-a sinucis. Deoarece toti stim ca sinuciderea e cel mai mare pacat. Asa ca baga-ti mintile in cap si du-te la pshiholog. Te-ar ajuta mult.
Am o intrebare. tu ce crezi ca se v-a intampla dupa ce murim?
De ce sa sinucis iubita ta?
I.ai facut ceva?
Nu iti spun sa o uiti nici intr.un caz, iti spun sa treci mai departe si sa o regasesti în altă fata