| shoby13 a întrebat:

Vreau sa o cer de sotie! Cum credeti ca este cel mai frumos? Cum as putea sa o impresionez? Ma gandeam sa o invit la film sa vorbesc cu cei de acolo sa imi acorde 3-4 minute inainte de inceperea filmului! Astept sfatul vostru ofer funda! Sunt destul de curajos " nebun " si tupeist! Astept cele mai impresionante idei!

12 răspunsuri:
| MaTrIx8378 a răspuns:

Alta idee mai proasta nu aveai?

| Pufi1999 a răspuns:

Ce frumos! Spune-i ot ce ai pe suflet. Cu siguranta va accepta

| papusica987 a răspuns:

Buna,te felicit pentru ca vrei sa o faci fericita.
frumoasa idee.
uite:
http://stirileprotv.ro/......rfect.html

| irrumator30 a răspuns:

Pentru cererea in casatorie, restaurantul e locul ideal, nu cinematograful... un local cu formatie, sa-i poti dedica o melodie. pe ritmurile acelei melodii ii faci cererea. Mult noroc! Sa va iubiti mult!

| Alishia a răspuns:

Sa fiu serioasa, toata lumea o cere in restaurant, e ceva tipic, daca vrei sa o impresionezi fa ideea ta cu cinematografu, gen dupa film sa scrie ceva romantic sau o declaratie.

| WildLatte a răspuns:

Da, poti merge pe ideea cu cinematograful unde ai putea vorbi cu cei de acolo daca poate pune pe ecran un mesaj de genul :"...( numele fetei) vrei sa fii sotia mea si dupa sa puna o melodie romantica care sa-i placa ei. Sper ca te-am ajutat!

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Eu zic ca e buna ideea cu filmul, dar... cred ca mai bine ar fi sa ii spui ca de Valentynes Day trebuie sa pleci undeva si nu va puteti intalni, iar seara sa ii faci o surpriza si sa mergi in fata casei ei si sa strigi tare Te iubesc! Ea te-ar auzi si ar iesi afara, iar atunci ii poti spune ceva romantic iar apoi sa o ceri de sotie. Si ar trebui sa ii mai trebui sa ii duci un cadou cum ar fi un ursulet de plus sau un buchet de trandafiri! Succes!

| anonim_4396 a răspuns (pentru IsAbElLaSwEeT):

Te-ai uitat la prea multe telenovele si pe bune, ursulet de plus la o cerere in casatorie?!
Shoby, eu una nu m-as simti confortabil daca un restaurant intreg ar sta cu ochii pe mine cand iubitul meu ma cere de sotie, poate asa e si iubita ta.
Cea mai frumoasa cerere ar fi intr-un loc intim, linistit.Mai intai ar trebui sa-i faci o declaratie de dragoste (una realista, nu din telenovele) si apoi sa-i pui intrebarea cea mare.
Oricum ar fi cererea de casatorie, ea se va simti speciala si nu va uita acea seara.
Succes!

| alexpuya88 a răspuns:

Intr-un restaurant

| alexpuya88 a răspuns:

Cu o viola

| shoby13 explică:

Mai vreau mai vreau idei ca deja din ideile voastre fac una mai mare! Multumesc de ajutor!

| Denisa_Laura_1995 a răspuns:

Nu stiu ..Ai putea sa ii cumperi un trandafir ...Si in legatura cu locul, du-o la cofetarie, fa-i un cadou... Succes happy