| Mihaela9016 a întrebat:

Vreau să plec într-o vacanță și părinții mei nu mă lasă (am 26 de ani) ce mă sfătuiți sa fac?

10 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Pai ești majoră, cum sa nu te lase? Nu mai ești un copil, și ei trebuie să înteleagă asta. E ciudat, nici nu știu ce sfat ți-aș putea da. Eu plec de la 20 ani în vacanțe, iar la 28 mi-am luat zborul către altă țară. Aici s-au opus, dar le-am zis că sunt majoră și asta e decizia mea. A ieșit circ, că stricăm prietenia. Vai acum ce vbim zilnic la tel, iar cand vin în tara ma primesc cu bratele deschise. Va fi mai greu pana pleci prima data.

| Violleta2022 a răspuns:

Chemi Politia si le interzic ei, daca tie iti este frica sa deschizi gura, sa le spui ca pleci.

| mihai69 a răspuns:

Să îți iei un job și să pleci de acasă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe la 17 ani se mai suparau parintii pe mine, ca raspundeam greu la telefon, si ii anuntam tarziu ca mai stau 1-2 zile.
La 26, unii au deja copiii lor, iar tie trebuie sa iti dea voie parintii sa mergi intr-o vacanta?
Du-te linistita, lasa scandalul acasa. Pana te intorci, le trece.

| mi25 a răspuns:

La o asa varsta "frageda" ma mir ca te lasa sa iesi din casa.
Dar daca nu platesti tu vacanta, da, poate sa-ti puna conditia sa nu pleci datorita cheltuielilor.

| AliGab a răspuns:

Pui aceeasi intrebare de n ori. Pune mana la munca, angajeaza-te si pleaca de acasa..ma mir ca nu ai stat asa pana la 50 de ani.

| Digikey a răspuns:

Ai putea sa astepti pana cand implinesti 50, si atunci o sa iei cateva decizii si fara ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lasă. Nu este vorba că ai 26 de ani, Unii parinti sunt mai grijuli dacă ei te-au crescut într-o anumita manieră și sigurantă. 1 Este normal să știe si ei de tine cât de cât.

Oi fi având tu 26, dar unele mai pleacă și aiurea de acasă. Sau asta se cheamă o familie dezorganizată cum sunt alte famili. Dacă te duci cu un prieten care îl cunosc și părinții tăi mai este ceva. Dacă esti la casa ta este altceva, atunci te întreabă sotul mai rar că na tu il întrebi pe el, el pe tine. de aceia sunteți cuplu. 2 referitor la vacante, poate nu este timpul potrivit, cu pandemia asta.
Eu ti-am spus ca parere faci ce vrei. Daca esti o fată educată, și cu simț poți ti cont si de părerea lor că n-o fi foc. Poate n-au bani, sau n-au încredere daca te vei duce cu cineva sau poate din cauza pandemiei asteia nenorocite.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

In situatia actuala nu e recomandat sa pleci, in alte conditii le explici ca ai nevoie de iesire cu prietenii si chiar daca nu te lasa pleci dar le spui unde unde esti si te pot suna

| Daz01 a răspuns:

Să pleci în vacanță!