| georgeta25 a întrebat:

Vreau sa scap de omu cu care sunt de 7 ani dar mi-e frica sa fiu independenta ...nu il mai suport langa mine dar el ma iubeste si mie mila de el

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am inteles care e intrebarea?

| sandy a răspuns:

Dacă il părăseşti şi dai peste unu care se foloseşte de tine.Treaba ta o să-ţi pară rău.

| mycutzacryss a răspuns:

Sa inteleg ca stai cu el si ca te intretine el? pai daca nu il mai suporti langa tine, de ce mai stai cu el? u il iubesty? eu zic ca ar trebui sa vorbesty cu el sa ii spui ce se intampla si ca nu mai merge asa.si independenta poti sa fi si u, daca chiar vrei cu adevarat sa nu mai stai cu el. sper ca te-am ajutat cu ceva

| Lora a răspuns:

Pai daca te iubeste de ce vrei sa scapi de el? Unde e problema de fapt?

| alexaaa a răspuns:

Nu cred ca poti fii cu cineva din mila.si frica de independenta e un lucru de care trebuie sa scapi.nu ai cum sa iti fie frica de asa ceva. daca esti independenta e un lucru ff bun!(crede-ma)incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici treaba.nu poti sa te sacrifici tu pentru el(chiar daca te iubeste).

| iony32 a răspuns:

Incearca sa te culci cu altcineva si spune i ca ai pe altul

| snowflake a răspuns:

Nu poti trai toata viata numai cu mila.
incearca sa ii spui direct ca relatia voastra nu mai are nici un viitor, ca dragostea pentru el s-a stins demult, si poate ca obisnuinta te-a facut sa stai in rel respectiva -nu mentiona de mila, doar nu vrei sa-l distrugi pe omwinking

| box a răspuns:

Al dracului acum nu mai e bun nu? dc nu il mai suporti langa tine? despartete de el si rupei sufletu! si sper ca ati rupe si el capu' sau daca nu sa ai norocu sa dai peste un alcolist sa te bata. mult noroc

| Gabi_6377 a răspuns:

E greu sa fi si in situatia ta, dar si alui.In primul rand fii sigura ca asta vrei cu adevarat, sa nu suferi mai tarziu. Daca te-a intretinut atatia ani e greu sa devii independenta, dar ceva trebui sa -ti fi trezit dorinta asta.Gandeste-te de ce nu il mai suporti, explica-i lucrurile care te deranjeza si gasiti solutii comune, daca nu cadeti de acord, ia masurile de rigoare.

| aliyna a răspuns:

Am si eu o nelamurire, de ce dupa atatia ani nu-l mai suporti? Trebuie sa existe ceva care sa-ti fi trezit interesul de nu-l mai suporti din senin.Inteleg ca iti e frica sa fii independenta, nu e usor sa te intretii singura dupa ce atatia ani ai fost intretinuta.

| Sin a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......tru-ca-se/
Aici spui ca te iubeste iar in cealalta intrebare spui ca se comporta urat cu tine, care dinte variante e reala?
Parerea mea e ca aberezi!

| DenisaMetal a răspuns:

Cea mai buna metoda este pshiologul care te poate ajuta.

| カルメン a răspuns:

@sin ai dreptate intr-una din intrebari spune ca se poarta urat si apoi ca o iubeste hotaraste-te daca vrei sa te desparti de el spune-i pur si simplu ca nu mai merge relatia dintre voi si gata. dar ai mai zis ca nu vrei sa il pierzi si ca ai un copil cu el hmmmmthinking da de ganditthinking

| Alexandra09637 a răspuns:

Daca doresti, ma poti contacta pe adresa de e-mail psiho.brancusi@yahoo.com sau la 0727706090, pentru a stabili detaliile unei eventuale discutii. Alexandra Patrascu, psiholog clinician, policlinica Brancusi

| CristiPavel a răspuns:

Daca vrei sa fii mai libera si mai independenta, si sa aflii daca relatia mai are rost sau nu, te-ar putea ajuta putin acest articol:
http://castigatimp.com/alege-sa-fii-liber-si-independent/

Foarte important e sa te iubesti pe tine insuti inainte de a iubi pe altcineva, aflii mai multe despre asta daca doresti de aici:
http://castigatimp.com/......-pe-altii/