| ele30 a întrebat:

Vreau sa stiu cat ia o bona din suceava pentru a sta cu un copil de doi ani.Nu vreau sa imi faca curat sau mancare ci doar sa stea cu cel mic sai dea sa manance sa l scoata afara si la amiaza sa l culce.Programul ar fi o zi de la 8 dimineata pana seara la 18 si a doua zi libera.Mai pe scurt o zi da o zi nu fara sambete si duminici.

Răspuns Câştigător
| maryana5 a răspuns:

Eu ma gandesc la 300 ron dar nu cred ca o bona ar accepta 300 ron...adica toate se uita dupa bani mai multi si ele sa stea cat mai mult degeaba... iar tu vrei exact invers (banuiesc) bani cat mai putini si sa faca cat mai mult laughing. E mai simplu sa rogi o vecina...desigur de inteles "femeia are treaba! cum sa stea dansa cu asta mic toata ziua?" rogi mai multe vecinehee hee
una pana la 10 alta pana la 1 si alta pana la 6winking si in plus ai si garantia ca "asta mic" sa stea cu cineva cunoscut, sa pape ceva sanatos iar de ce nu? poate sa se joace in voiewinking poti sa le platesti pe vecine thinking cu 50 Ron in plus scapi muuuuuuuuuuuuuult mai ieftinwinking

succes!winkingwinking

xoxooooo, mary peace sign

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

La programul acesta cu siguranta poti gai una sa o platesti si cu 400 RON.Bafta.

| DenissaDeea a răspuns:

Sincer la mine in oras la cerintele mentionate de tine mai sus, ajunge minim 600 lei la oras, daca locuiesti la tara iti ia mai putin, este considerat un loc de munca, succes.

| dulshe a răspuns:

Minim 600 ron

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. am aproape 16 ani si mi.ar place sa te ajut. crezi ca as indeplini conditiile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...eu sunt studenta la sociologie si m-ar interesa un job ca bona, sunt o fire sufletista, calma, am experienta in cresterea si educarea copiilor. spune-mi te rog mai este valabil anuntul tau? si la ce pret te-ai hotarat? imi poti trimite un email pe adresa andreea_dyutzu@yahoo.com...multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La oras merge cel putin 600 ron...