Eu zic sa nu intervi in niciun fel, eventual s-o incurajezi pe ea sa faca pasul asta pentru ca daca vei interveni, parintii ei nu te vor mai suporta in viata ei. Eu inteleg ca nu-ti convine, dar e familia ei pana la urma si nu ai dreptul sa te bagi.
Dar ea e de acord cu chestia asta? Chiar și dacă își ia bătaie nu e un lucru ușor să rupi legătura de tot cu părintele tău.
Parerea mea este ca nu te poti baga, poti sa ii faci mai mult rau. Daca este ceva de facut, fata trebuie sa faca acel ceva. Tu poti cel mult sa o ajuti cu idei si informatii.
Ca sa iti dau un singur scenariu posibil, tu reclami iar fata nu recunoaste nimic pentru ca este terorizata intr-un fel oarecare de tata. Iti dai seama ca din acel moment tu nu te mai poti apropia de ea?
Ea este de acord sa plece de acoloo ea singura vrea sa plece ca s-a saturat de tot nici cu mama ei nu se intelege mereu ii sp ca lasa ca trece si a doua zi e la fel si tatal ei si asa nu prea ma suporta pe mine ca am fact ce am fact...dar asta tot ia a vrut pentru ca nu a interesato de parinti eu inteleg cand un copil are niste parinti care sa nu ii faca asa ceva normal ca nu are face nimic dar cand are asa parinti face si mai raw.si luna viitoare face si ea 16 ani si nu vreau ca toata viata asta cat va trai sa fie o bataie de joc am tacut dar nu mai pot rezista atat chiar daca va vi cu mine in continuare sau nu va mai fi vreau sa o invat ce e bine si ce e raw ca ea nu are voie nici pn afara sa iasa trebuie sa ii sp ce face si unde merge si cat sta si vreau sa o ajut sa fie si ea fericita ca nimeni nu se gandeste sj la fericirea ei