| Danny1990 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu parerea vostra despre...DEce atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva si acea pers simte la fel, trebuie sa fi despartit de ceva anume?

Răspuns Câştigător
| mistikk a răspuns:

Asta e viata sau asta face parte din farmecul ei cum nu exista oameni perfecti nu exista nici viata perfecta, toti avem probleme si necazuri dar daca inca esti aici nu te descurajawinking o sa vina si ziua in care o sa fie totul bine

8 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Pt ca niciodata nu poate fi totul perfect?!

| albastrualb77 a răspuns:

Da ai dreptate dar nu stiu daca cineva ar putea sa-ti dea raspunsul corect.

| mistikk a răspuns:

Pentru ca mereu trebuie sa luptam pentru ceva.nu sa ni se cuvina pur si simpluwinkingsi daca nu castigi lupta inseamna ca acea persoana nu este pentru tinewinking

| mistikk a răspuns:

@Dany ma bucur ca ti-am putut fi de ajutorwinking

| Danny1990 explică:

Nu are legatura...in situatia mea am luptat destul, si am indurat multe pentru a o avea.Si cand sa fie bine, e mai rau

| Danny1990 explică:

Si asta e corect...dar ma uit la alti baieti care isi bat joc de fete si tot au noroc ca acelea sa tina la ei si mai ales sa aiba o relatie(fara griji si fara ca cineva sau ceva sa intervina)

| Danny1990 explică:

Da asa este oricum gandul poate ma mai duce la ea...dar asta este o sa privesc mai departe(orkum mai exista fete happy si cum spui tu Anonymus intr-o buna zi fiecare va primi ce isi doreste) Multam celor care mi-au raspuns si care au avut timp sa traga cu ochiul la intrebarea meatongue

| Anonymus_4606 a răspuns:

Si eu am trecut printr-o situatie similara...Dar, am suferit eu cat am suferit, dar daca asa s-a intamplat inseamna ca asa vrea Dumnezeu sa se intample, inseamna ca acea persoana nu iti este "destinata" tie. Oricum, din ce ai mai spus am inteles ca nu esti genul de baiat care isi bate joc de fete, ceea ce cu siguranta iti va aduce numai bine intr-o buna zi. Vei gasi cu siguranta persoana potrivita pentru tine! Si inteleg ca este greu sa asculti alte persoane spunandu-ti ca mai exista alte fete sau ca asa e sa fie, cand tu de fapt o vrei numai pe ea. Vei vedea, totul va fi bine, pentru ca esti o persoana buna! Iar. daca acea fata chiar te iubeste, iar tu o iubesti cu adevarat...totul se va rezolva in timp! Toate cele bune!