In momentul in care doar tu initiezi conversatiile, e clar ca ea nu are nicio atractie fata de tine. Faptul ca iti raspunde la mesaje, e ceva normal sa fii sociabil, si tu ai face la fel daca ti-ar scrie o fata. Dar atat timp cat ea nu avanseaza cu discutiile si nici nu te cauta, e clar ca ar trebui sa mizezi pe altcineva.
Lasa mesajele fara sens, iesi cu ea si vezi daca se leaga o relatie bazata pe gesturi fizice.
Are pe alți 100% Sa plictisește de tine 100% crezi că are timp săși petreacă timpul tot ratații? nai bani nai BMW nai casa ce sa facă cu o sărăcie ca tine? Poate să-și găsească oricine când vrea când dorește ia ce sa facă cu tine dacă are pe altul oricând vrea ia.
Broski mai bine las-o ca e o cauza pierduta, nu-i mai da mesaj 1 saptamana, 2, cam asa si vezi daca face un efort sa-ti scrie, daca nu, ii dai block si treci la urmatoarea fata, nu o mai bombarda cu mesajele ca se vede de la o posta ca nu o intereseaza, vorbeste cu tine ca sa nu adoarma. Mie daca imi scriau fetele primele cu gagic de 2-3 ani si erau interesate de mine tu crezi ca nu poti capta atentia altei fete care sa iti ofere atentia pe care o meriti?
Am pățit si eu ceva de genul anul trecut, ea nu te place, las o, e doar amabila si ti răspunde la mesaje, atat, nu e atrasa de tine