Intrebarea mea e : ce te-a enervat? Tu asteptai ca el sa faca o miscare si, cand ai vazut ca nu se intampla nimic, te-ai detasat constient, dar se pare ca inconstient inca esti suparata ca nu a actionat asa cum iti imaginai tu ca ar fi trebuit. Altfel ai fi lasat in trecut aceste replici. Eu zic sa te gandesti bine daca vrei ceva cu el, ce anume, daca il vrei amic sau iubit; stai de vorba cu el, calm, cere-ti scuze pentru iesirea respectiva si comunica-i ceea ce descoperi ca vrei de la el. Nu prea cred ca vine un moment in care simti atat de puternic ca "nu mai am nevoie de acest amic", incat trebuie sa i-o comunici. Doar daca esti furioasa pe altceva si nu stii cum sa i-o spui.
Eu cred ca el ar vrea sa iti fie macar un foarte bun amic. Si un caracter adevarat poate trece peste vorbele grele aruncate la nervi. Problema nu este ce vrea el de la tine, ci ce vrei tu de la el. Sau poate mi-am facut doar o impresie gresita din povestea alambicata pe care ne-ai spus-o.
Asta e riscul cand ai un prieten foarte bun. Iti stie toate punctele slabe, toate locurile in care pot sa loveasca sa te doara cat mai tare... Si se foloseste de ele... La fel cum si tu te folosesti de ceea ce stii despre el... Se intampla de multe ori ca unul sa vrea o relatie, iar celalalt nu... Si eventual sa se modifice periodic rolurile... Parerea mea este ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru ce i-ai spus. Si sa incercati sa vorbiti ca doi oameni normali, maturi... O sa te simti si tu mai linistita si el... Eu asta am facut si mi-a prins foarte bine... Pacat ca n-am facut-o mai devreme, dar... mai bine mai tarziu decat niciodata.
Eu in locul tau... nu i-as fii spus asta... in primul rand pentru ca m-as gandi cum se va simti el cand ii spun asta... si dupa aia m-as gandi si la urmarea relatiei noastre de prietenie, pentru ca daca tu spui ca era un prieten bun ...si ii spune-i. tot... inseamna ca a facut ceva de ti-a castigat increderea... si nu ar fi trebuit sa spui lucruri la nervi pentru ca ati stricat acea legatura speciala care era intre voi...
Poate s-a simtit ofensat de ce i-ai zis pe monent la nervi, daca nu mai reprezinta nimic pentru. tine acest baiat, eu zic sa-ti vezi de viata ta si de drumul tau, nu are rost sa e mai chinui acum cu ce a fost si cu ce nu a fost.
Mai.am avut si eu o problema asemanatoare.chestia e ca tu trebuie sa iti creezi o "vama" sa spun asa...nu merita sa strici prietenia de durata(cred) pentru o "iubire" pasagera...asa ramai si fara prieten si fara iubit.ar fi bine sa vorbiti sa va rezolvati divergentele si sa ramaneti buni prieteni sau amici.