| lila_7629 a întrebat:

Vreau sa va stiu parerea...imi place de un tip de la scoala si in pauze ma gadila si chestii din astea. l-am auzit odata zicadui prietenei mele cea mai buna ca ma place si ce crede ea adica daca si eu il plac ...si ea nu stie ca eu il plac. deci ce sa fac sa ii zic colegului ca il plac? va rog ajutati-ma! sunt disperata! si noaptea il visezcrying

Răspuns Câştigător
| Winnie_3113 a răspuns:

Se vede ca esti disperata. Daca ai destul tupeu sa intrebi asta pe TPU, ai destul tupeu si sa-i spui tipului ca-l placi, ce-i asa greu?

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Spune-i lui ca il placi! Daca te place e clar ca o sa ii convina si ca o sa fiti impreuna. Nu-ti face griji si fa acest lucru si o sa iasa bine.

| theorizer a răspuns:

Du-te si cere-i cu imprumut diferite lucruri de pe banca, in special daca e evident ca n-ai nevoie de ele oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i baiatului ca il placi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma am fix aceeasi problema ca tine spune-i baiatukui xa-l placi stiu ca va fi greu dar crede-ma ca v afunctiona bafta

| Adicteddd a răspuns:

Spune-i prt tale c ail placi si ea ii va zice lui si stii cum se zice cand visezi pe cineva inseamna ca s-a culcat cu gandu la tinebig grin

| NoNamess a răspuns:

Vorbeste deschi cu el cand sunteti singuri. spune-i c-l placi si sigur o s fiti impreuna. fii indrazneata si nu folosi prietenii ca se te cuplezi cu el e cea mai mare greseala(si eu am facut asa)
bafta
Pa, Pa
Funda?