Acel tip se afla in "clubul" meu. Anul trecut am fost tipul nou de la mine din liceu si toti ochii erau pe mine. Si erau cateva sute de persoane care se uitau la mine. Am devenit in 2 saptamani cel mai popular din liceu, toti ma stiau si stiu de la alte fete ca mai toate fetele se uitatu la mine pentru ca si stiam sa ma comport. Chiar daca el este foarte popular, e doar un baiat. Isi va reveni din aceasta popularitate la un moment dat cand se va plictisi de ea. Unui baiat nu ii pasa doar cum arata o fata, ci si ce fel de persoana este. Daca esti pitipoanca, esti ignorata, daca te crezi mai presus decat cei din jur, esti ignorata, daca tu crezi ca arati bine si nu e asa, esti ignorata. E ceva frumos sa fii popular, si nu va vrea sa fie cu cineva pentru ca isi va pierde total din popularitate crede-ma. Am fost cu o tipa o singura zi, i-am dat o sansa.si a epuizat-o pentru ca asculta manele... yacks.>_> si in acea zi toti se comportau mai rau cu mine. Dupa, iar am fost in centrul atentiei. Deci crede-ma, sa fie impreuna cu cineva nu e o varianta pentru el. Sorry pentru informatie dar acesta este adevarul.
Prietenia nu se ia de la o zi la alta sa evoluezi cu spusele,eu cu un coleg nou care a venit anul trecurt la noi in clasa,prima oara mi s-a parut ciudat,insa,pe parcurs ne'am imprietenit,pot sa spun ca est un ff bun amic,prima oara nu am prea vorbit,dar apoi am incepot sa discutam,eu nu stiam un exercitiu la matematica si el imi arata,mai vb pe mess voprbeam cu el tot felul de chestii, eu una zic sa o incepi usor, daca este un baat de treaba poate va imprieteniti si incerci sa vezi daca si el te place. sper ca ti'am fost de ajutor!
Bafta! :*
Baieti sunt atrasi de un singur lucru : frumusete . Daca esti frumoasa sigur o sa-l atragi