Am trecut si eu prin asa ceva, am vrut sa-mi termin liceul in tara dar mami nu a fost de acord si odata ce am terminat clasa a-8-a m-a luat cu ea. Cu un act care il scoate pe tatal tau din drepturile parintesti poate linistita sa te scoata din tara, mai ales ca tatal tau nu s-a facut auzit de atata timp. Si un sfat: la inceput nici eu nu am vrut sa vin cu mami aici unde ma aflu si acum, aveam temerile tale( ca nu cunosc limba, ca nu o sa-mi fac prieteni etc) dar nu a fost deloc asa. Chiar daca nu sunt o persoana foarte sociabila mi-am facut prieteni foarte repede, fiindca sunt ei cei care vin la tine,, care vor sa te cunoasca, iti vorbesc si multe altele. In ceea ce priveste limba daca tu esti o persoana inteligenta care isi da silinta o sa inveti intru-n timp asa de scurt incat nici nu o sa-ti vina sa crezi,, practic inveti fara sa vrei Mama ta iti vrea binele, te vrea langa ea si se gandeste la viitorul tau, in afara Romaniei ai mult mai multe posibilitati, cu cat incepi mai repede sa te acomodezi cu atat mai bine. Eu ii multumesc in ziua de azi pentru ce a facut chiar daca atunci plangeam. Prieteni poti sa iti faci oriunde oricat de timida ai fi, dar mama ai doar una, iar oportunitatile nu stau la tot coltul. Daca vrei sa vb mai bine, iti trimit msj cu id.meu si iti povestesc mai bine experienta mea