Salutare! Cateva sfaturi de baza ar fi:
-Indiferent de ce cred altii despre tine, tu asculta-ti inima
-Singurul tau prieten este...chiar tu
-Fi bun cu cine a fost bun cu tine
-Nu te da cine nu esti
-Fi asa cum esti mereu si nu te schimba pentru cineva sau ceva.
M-am referit la oricine, indiferent de sex.
Meriti"a doua sansa"
Nu lasa alti oameni sa decida pentru tine!
Nu lasa alti oameni sa profite de tine!
Frate frate dar branza-i pe bani (O sa te lovesti in viata de multe situatii in care vei vrea sa dai de la tine pentru prietenii tai buni dar gandeste-te, ei ar face asta in locul tau? Ei iti vor returna favoarea?)
Cand ti se pare ca un lucru este prea usor de obtinut s-ar putea sa fie o inselatorie!
Nu-ti lasa inamicul sa te vada ca sangerezi! (sper ca intelegi la ce se refera)
Nu te certa cu un prost/o proasta, iti pierzi timpul, iti faci nervi si tot n-o sa-l/s-o convingi.
Nu-ti fa vicii! (dai bani pe ceva ce te omoara)
Igiena este foarte importanta!
Oricat de rea poate fi situatia incearca sa nu intri in depresie/suparare, astea duc la boli precum diabetul, cancerul si alte alea (foarte serios vorbesc, depresiile pe termen lung nu fac bine deloc sanatatii! Eu cand am probleme mari incerc sa nu ma gandesc la ele, ca si cum le-as trata cu indiferenta cu toate ca sunt foarte serios in privinta lor si caut sa le rezolv daca se poate)
Niciodata sa nu-ti superi parintii si bunicii, ei te iubesc cel mai mult pe lumea asta, incearca sa-i faci fericiti, suna-i periodic, nu le uita zilele de nastere!
Niciodată sa nu ai asteptari de la cineva ca mereu vor urma dezamagiri, nu crede in nimeni, fi indiferenta
Tine minte ca totul este desertaciune si goana dupa vant. O sa-ti treaca anii de parca nici nu i-ai avut.
1. Creeaza-ti PROPRIA personalitate. NU copia una proasta!
2. Ai dreptul sa porti ce haine doresti, sa ai ce freza doresti, sa fii cum doresti tu! AI DREPTUL SA FII ORIGINAL, SA FII DIFERIT!
3. Ai grija cu cine-ti petreci timpul. Alege-ti cu mare grija prietenii.
Mai bine putini si adevarati decat multi si falsi.
Daca iti place sa fii popular(a), este ok, dar intelege un lucru : nu poti fi pe placul tuturor.
4. Uneori, singuratatea este cea mai buna solutie.
5. Decat sa stai de vorba cu,, dumnezeu" mai bine stai de vorba cu tine.
6. Pune-ti intrebarea : oare este bine ce fac?
7. Daca faci schimbari la tine, fa-le pentru ca asa doresti tu, nu pentru ca asa doresc altii.
Daca cineva iti spune sa te schimbi, nu mai fi incapatanat(a) si sa-i raspunzi cu,, da care-i problema ta?" Te-ai intrebat vreodata daca modul tau de a fi este unul bun?
8. Petreci timpul cu cei mai superiori decat tine, care sunt un exemplu bun de urmat. O sa ai mereu de castigat. Daca stai
cu inferiori, atunci o sa devii si tu unul.
9. Analizeaza cu mare atentie modul tau de a creste. Cum ai fost acum 2 ani si cum esti acum? Mai bun(a) sau mai rau/rea?
10. Transforma-i pe parintii tai in prieteni. Lor le poti spune orice secret de al tau fara sa se foloseasca de el.
11. Nu-i lasa pe altii sa-ti modeleze viata. Daca tie NU iti place sa faci un lucru, e simplu, NU-L FACE! Daca toata lumea face acel ceva, asta nu inseamna ca trebuie sa
o faci si tu doar pentru ca,, asa se face"
Toata lumea se casatoreste dar tie iti place sa stai singur(a). Ok. nicio problema
Toata lumea poarta o anumita haina, insa tu nu se simti comod(a) in ea. Asta nu inseamna ca trebuie o porti doar pentru ca toata lumea o poarta.
Esti fata si nu iti place te sa machiezi dar toate prietenele tale o fac... Nu iti place. nu o fa. Si nu baga de seama ce zic ele.
12. Renunta la obsesia aia de a avea MEREU dreptate. O sa ai numai si numai de pierdut.
13. Nu orice,, produs" cu,, ambalaj frumos" este,, comestibil". Stiu ca aspectul fizic da prima impresie despre o persoana, dar unii devin orbiti de asa ceva
14. Nu fi rece cu cei care nu merita. Daca te-a enervat X, asta nu inseamna ca trebuie sa te razbuni pe Y
15. Cunoaste-te mai bine. Da-ti seama ce fel de persoana esti. Asa o sa stii CE si CUM sa eviti.
16. Cand cunosti pe cineva, fi tu insuti/insati. Daca o sa fii un fals, posibil ca acea persoana sa accepte acea,, masca"
17. Mereu trebuie sa ai un plan B. Decat sa stai sa te plangi ca ai dat gresi, mai bine gasesti o a doua solutie.
Intodeauna sa ai rabdare si sa nu iti lasi visele neindeplinite, munceste pentru ele.
Fiecare persoana are potential
Dar depinde de fiecare cum isi dezvolta mintea
Nu crede cuvintele urate
Un om care nu poate ii v-a spune la om acelasi lucru
Ele ne pot fi chiar de ajutor uneori fiindca ne dam seama ce trebuie sa imbunatatim la noi
Daca o sa ai parte de dezamagiri nu-i nimic
Unii vin sa te invete o lectie in viata ta
Mult noroc!
Slab iubi... slab... ce-i cu raspunsul asta?
I-auzi voiai ceva mai mult?
Da. Si un pupic.
:*
Doar unul? ok.
Al doilea? Cand ne casatorim.
Cand fac eu 18 ani. Ce zici?
Inca nu accept, nu m-ai convins.
Dar daca-ti fac oral?
Casatorie virtuala
Preotul : De buna voie şi nesilit de nimeni, luati în casatorie pe Domnisorul Nemesys
Da! Normal! Doamne!
De buna voie si nesilit de nimeni, luati în casatorie pe Gabriela?
....Raspunde-ti asteptam de 2 minute
Daca-ti place raspunsul meu de mai jos, o sa zic,, da"
Preotul:Gabriela il paraseste pe Nymessys in biserica si-a dat seama ca iubeste pe altcineva si urma sa se casatoreasca cu un tantalau maniac.
Ok.
Preotul:Ne pare rau Nemessys sper sa gasesti o fata care sa te merite.
Am ajuns sa fim definiti de ceilalti. Sfatul meu e sa te definesti singura, sa fii cum vrei tu sa fii, sa iesi in evidenta.Nu fi la fel ca celelalte.Eu am incercat asta, am incercat sa ma modelez dupa ceilalti si am avut doar de suferit, mereu este bine sa fii tu insuti.Nu sta sa te intrebi ce parere ar avea ceilalti, fa asa cum crezi
Lasa-l pe Dumnezeu Tatal cel din ceruri sa iti ghideze viata.
Decalogul
Gandeste-te de 1000 ori inainte de a lua o decizie (care ar putea avea consecinte negative catre alte persoane).
Intre rau sau bine, fa bine chiar daca e putin rau pentru tine.
Apa trece, pietrele rămân.Gen distrează te cat mai poți, pana nu vine batranetea. ..trece viața fara sa o trăiesti, fara sa "violezi" o blonda sexy))
Traieste-ti viata, fi increzatoare, ai claritate in viata, vizualizeaza mereu frumosul, priveste partea buna, fa afaceri, investeste in propia persoana, distreza-te.
Nu îți lua una cu unghii prea mari pentru ca îți v-a sparge ouăle! #EXPERIENTA