| DidyyDyana a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri de surori! Multumeeesc Muuult!

Răspuns Câştigător
| VendeTTa666b a răspuns:

Cum sa faca Cineva Problema asa de grea.Sa ne supere pe noi... Sa ne certam intre noi.Eu te iubesc Orice ar fi si eu vreau ca tu sa sti.SORA MEA. MEREU VEI FI!

Cand mi-a fost greu`! Ea nu m`a lasat! A fost cu mine si m-a ajutat!:X

Ele ma iubesc, ele ma`nteleg! Ele sunt surorile mele si mi`o dovedesc! va iubesccc "

Am o sora ca-n poveste o iubesc si ma iubeste. Fara mine nu traieste.Nici eu nu pot fara ea Te Iubesc...( aici scrii numele sorei tale)... Mea

Si la greu da si la bine:X ai fost alaturi de mine:X
Si cand ceva m-a durut ai fost singura ce m`a crezut:X

Dar pentru ce sa fim prietene daca nu ne comportam cum trebuie? N-ai inteles ce ma doare si continui sa ma ranesti. Hai sa uitam ca eu am existat
`. Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!

.si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau si la bine nu se desparte de mine

. Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii`pe`pamanth` Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`niciodata`
.Tot ce ai auzit de noi stii ca nu e adevarat, hai lasa-ne pe noi sa-ti aratam cum suntem de fapt; X
.La` bIne~ si L~a rau`! e Ea e cu MinE~ mereu`!>>. THe yUbesk`! >

. Acum a venit` si randu` meu` am` grija` d ea asa cum a facut ea mereu`.

Ea ma iubeste, ea ma-ntelege! Ea e sora mea si mi`o dovedeste! Te iubesccc "
Tu esti prietena mea, eu sunt prietena ta.De 8 ani nu ne-am certat, de 8ani am fost alaturi una de cealalta.Cu tine am ras prima data, cu tine am plans prima data.Intr-un cuvant: Tu esti si vei ramane intotdeauna prietena mea…In concluzie Te Iubesc
Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc
Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina...

1 răspuns:
| Ambiela a răspuns:

Uite cateva :3

Am o sora ca-n poveste o iubesc si ma iubeste, fara mine nu traieste.Nici eu nu pot fara ea Te Iubesc surioara Mea.

Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat…M-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat.

Ea ma iubeste, ea ma-ntelege! Ea e sora mea si mi`o dovedeste

Cand mi-a fost greu`! Ea nu m`a lasat! A fost cu mine si m-a ajutat!

Întrebări similare