| boy95boy a întrebat:

Vreau si eu o descriere a unui tata. Dau fundita:*

2 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

Nu se fac teme pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal meu?batting eyelashes
Pai...
Tatal meu e o persoana normala, insa cu gandire total diferita si mai trecut prin viata. A suferit enorm in tinerete, a trecut prin aproape tot ce ar trebui sa treaca un om. A fost pur si simplu maltratat de educatoare, injosit de invatatatoare, nevoit sa intre in cele mai dure gasti care existau prin scoala lui, a stat la cozi cate 3-4 zile, a intrat in inchisoare, a fost prin nu stiu ce armata franceza parca, dar nu sunt sigura, unde erau obligati sa bea pentru a suporta mai usor durerea, a cazut in patimile jocurilor de noroc, a vandut ce a apucat prin piete, a fugit de acasa cu mama, a fost tradat de cei mai buni prieteni, a fost parasit de femeia pe care o iubea mai mult decat pe el, bineinteles, o panarama, dar el nu realiza.Cu toate acestea, tata a realizat ca a gresit mult si viata l-a lovit din plin, iar acum nici nu-l mai recunosti.Munceste de`i ies ochii, cand vine acasa mai face si mancare, sta departe de mine si fratele meu de 7 ani, dar nu zice nimic.
Poti purta o discutie cu el despre ce doresti, el stie.Cunoaste viata mai bine ca orice om pe care il stiu si imi zice si mie cate ceva cand apuca.Il iubesc mai mult decat pe mine, nu l`as da nici pentru 1000, chiar daca ar fi si cel mai bogat om din lume, mai Alt Alt tata nu cunosc, daca vrei pe altcineva, descrie`l pe al tau. M`ai rugat sa descriu un tata, l`am descris pe al meu.
Bafta`!

Întrebări similare