Nu stiu motivele pentru care v-ati despartit, insa lucrurile nu stau foarte roz, banuiesc. Iar ultima parte a mesajului tau, m-a lamurit foarte mult. " Acum 2 zile m-a sunat si nu stiu ce sa fac, nu i-as raspunde, pentru ca vreau sa simta ca ma poate pierde." Mai mult de 16 ani, nu iti dau, sincer. E clar ca tu, in subconstient, inca il mai iubesti, sau ma rog... daca nu il mai iubesti, inca il doresti, desi iti negi asta. Insa, in acelasi timp, incerci sa il pedepsesti. Asa cum ai sugerat tu, sa simta si el... cum e sa piarda, nu? Razbunarea, orice forma ar lua ea, nu e o solutie. Mereu, dar mereu, se va intoarce impotriva ta, cu efecte nu prea placute, si la urma, tot tu vei suferi. Insa am o intrebare: in conversatiile voastre telefonice, dupa despartire, ce subiecte ati atins? Probabil baiatul incearca sa faca un pas spre impacare, probabil vrea sa ramaneti buni amici, ceea ce mi se pare un lucru minunat. Insa, draga mea, nu uita:totul depinde de tine, de ceea ce vrei, de ceea ce apreciezi mai mult si sa nu uiti niciodata care-ti sunt prioritatile.
Nu e o solutie sa nu vorbesti cu el. Daca vrei sa il uiti, da. Si cand zic "uiti" ma refer la termenul de "pentru totdeauna". Da, atunci da. Insa cand inca sunt sentimente... e greu.
Bafta, Lasmina08!
Luci
Eu zic ca da mai bine raspundei.paote el vrea sa ramaneti prietenii foarte bunii?!
poate el nu vrea sa va impacatii ca iubiti...
fuundddiiitzzZZA?
Sincer, i-as raspunde dar sa ii raspund si sa ma intrebe ce fac. ce rost are? Voi ce ati face?
Da rasp dar spune-i ca nu mai poti vb atat de mult cu el pentru ca sunteti doar amici inventezi uh ai treaba te stiga mama trebuie sa faci baie trebuie sa mananci a venit la uh o colega o pr trebuie s stai cu ea vezi tu si incearca sal evitzi pana cand va realiza ce a pierdut
bafta:*
Pai vezi ce vrea.Si daca te suna doar ca sa te intrebe "Ce faci?" nu-i mai raspunde!
Lasa-l sa simta durerea.Si sa-i para rau ca te-a pierdut!
(cel putin asta as face eu in locul tau )
Sper ca ti-am fost de folos cat de cat.>
Buna.raspundei poate mai sunt sanse de impacare. daca sentimente sunt de ce nu? eu cred ca ar trebui sa ii raspunzi si sa lamuriti daca va mai leaga ceva!
A sunat doar de 2ori acum o ora si daca a vazut ca nu am raspuns nu a mai insistat. fac bine daca il sun eu acum s-au sa il las sa sune tot el si atunci ii raspund?
Cine a luat decizia de despartire? Ce motive au existat? A gresit cineva grav? In functie de raspunsuri hotaraste tu ce ai de facut.
Raspunsul este in tine. De ce lasi ca lumea sa hotarasca pentru tine?
Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci.
Numai bine.
anonim_4396 întreabă: