@pup tu ai citit macar ce ai semnat?
Nu e despre copiii bolnavi, ci despre cei fara parinti, cei din caminele de adoptie.
Btw, e "copiii" cu trei de "i". Nu "copii".
Paulla, daca iti place sa corectezi si iti place sa fii informata, se pune,, doi i,, nu,, doi de i,,.
PS: Am semnat si sincer, sper sa ajute la ceva.
Desi e o expresie consacrata, din punct de vedere gramatical e incorect. Si daca stai sa te gandesti, este ilogica. S-a ajuns la a se accepta prepozitia,,de,, pentru a se evita confuziile. Desi nu spui,,un magar-doi de magari,, nu poti spune,, un trei-doi de trei,,. Nu are logica. Dar,, un i-doi i,, este perfect logic.
@andreeamj nu am spus ca este corecta. Am spus ca este consacrata. Si da, este incorecta dpdv gramatical, dar este folosita pentru a evita confuziile.
"Am luat doi trei, patru cinci, trei unu."
Folosesc "de" pentru a evita confuziile:
"Am luat doi DE trei, patru DE cinci, trei DE unu."
Este exact ce am spus si eu,,Desi nu spui,,un magar-doi de magari,, nu poti spune,, un trei-doi de trei,,. Nu are logica. Dar,, un i-doi i,, este perfect logic.,,.
Am semnat! Sa dea D-zeu ca acesti copii sa-si gaseasca o familie care sa-i iubeasca, nu sa-i exploateze cum fac unii!
@ yuku, eşti serioasă?
how do you sleep at night?
btw, cuvântul "copchil" nu există. poate pe la ţară pe acolo, dar aici în civilizaţie, lumea foloseşte cuvântul "copil".
Voi va dati seama ca daca semnati, veti adopta unul din copii aia
@ pup : tu iti dai seama ca s-ar putea sa te trezesti cu 2 copii acasa, si tu si mta
@paulla nu mai judeca pe altii.nici tu nu ai scris corect numele de utilizatori
Nu vreau sa supar pe nimeni dar Oanny(cea care a pus linkul) a scris semnati daca va pasa... nu trebuia sa o criticati, a incercat sa faca un act de caritate... daca nu semnezi nu comentezi nu?
In ce lume am ajuns: doi se cearta pe ortografie, cel mai intelept cedeazaa! nu conta cum se scria, doar daca unul nu era profesor de romana
Mie mi se pare dragut ce ai incercat sa faci, sper ca acei copii sa fie ajutati!
Da. aceasta "petitie" e pe sistemul hai sa aratam nu sa facem ceva in privinta asta.
Eu,sincer cred ca e dragut ce vrei sa faci, apreciez dar nu pot sa semnez fiindca voi primii un copil si oameni buni:conteaza cauza nu neaparat cum a scris! Fiti seriosi ar trebui noi sa lansam o campanie vreau sa lansez cine e de acord sa ceara adresa de mess si imi spune in mesaj.
1.Doamne Fereste dar astia doi cu prepozitia voastra "de" TERMINATI fiecare are dreptate in felul lui.
2.Nu primesti copil daca semnezi petitia pentru nu ti-a cerut adresa nr. de tel nimica
3.Mi se pare extrem de dragut ce vrei sa faci si iti sugerez sa extinzi aceasta "stire"(nu cred ca e intrebare) si la categoria adolescenti ...e printre cele mai accesate :*
Eu am semnat de 3 ori Odata cu numele Deexa Tsuuuuuuuu din Cisnadie[CNP)))))] Dupa aia am semnat cu Dexter Desteptu ))) CNP[New york)))][stiu ca nu e cnp.] si acum am semnat ImiPuteCapu INGROZITOR ))))))))) si cu un CNP pus la nimereala
Armyanka întreabă:
anonim_4396 întreabă: