@pup tu ai citit macar ce ai semnat?
Nu e despre copiii bolnavi, ci despre cei fara parinti, cei din caminele de adoptie.
Btw, e "copiii" cu trei de "i". Nu "copii".
Luk194 băiete, mai respiră.
Oanny a vrut sa arate ca îi pasă, iar pup cerşea o fundă fară să citească măcar ce "a semnat". Cineva a ţinut să mă corecteze, aşa că am explicat de ce am folosit "doi de i" dar evident o minte încuiata ca a ta se gândeşte :" Uite, se dau mari ca ştiu română!"
Singurul care "trăncăneşte ca ruptul" eşti tu.
@Yuku.chiar nu inteleg ce vrei sa zici? de ce ai ura copii? mai ales acestia, fara un adapost? Ce inima poti avea ?
Eu sincera ma socati din ce in ce mai mult....Tu nu suporti copii, da nu te gandesti ca ai fost si tu candva un copil. Pune-te in locul lor.
Rusine
In primul rand nu conteaza modul in care a scris atata timp cat persoana respectiva a inteles scopul petitiei si a semnat-o.In al doilea rand tin sa clarific faptul ca nimeni nu este obligat sa adopte niciun copil doar pentru ca a semnat petitia. Oameni buni asta e o petitie, nu va baga nimeni pe gat copiii.
Am un raspuns pentru copilul din reclama de la tv ce spune: "vreau si eu parintii mei"
Ce **** mea vrei sa iti fac?!
Sa ma fac tactu'?!
Deci nu pot sa cred cat de cretini pot fii unii.serios acum.voi v-ati bucurat de multe privilegii, nu stiti sa apreciati un lucru bun din viata voastra si luati totul ca si cand vi se cuvine.asta doar pentru ca ati avut niste parinti prea permisivi si care v-au iubit.voi nu stiti ce dureros e sa stii ca nu ai pe nimeni si ca pentru un sistem bolnav esti doar'unul dintre ei'.sa va fie rusine pentru mesajele pe care le-ati postat.
Armyanka întreabă:
anonim_4396 întreabă: