Daca v-ati despartit certindu-va, cauta sa lasi dela tine si mergi la ea si cere-ti iertare, chiar daca ea a gresit. Incearca sa repari ceea ce s-a stricat. Si chiar reparind, odata ce a aparut o despartire intr-o relatie, lucrurile pot sa nu mai fie cum au fost. Depinde de cum vei sti sa repari lucrurile.
Dragul meu, te inteleg foarte bine prin ce situatie treci, dar singurul lucru care ti-a mai ramas este sa o cauti si sa comunici cu ea. Poate si ea sufera ca si tine si gandurile voastre ar putea sa coincida. Trebuie sa speri si sa crezi in sansa ta.
Pai trebuie sa incerci in primul rand.Caut-o, vorbeste cu ea, vezi daca ar mai fi o sansa pentru ceva, spune-i ce simti, ce vrei, ce ai vrea si urmareste-i reactia.Iti vei da seama singur daca mai are rost sa speri la ceva sau daca totul s-a blocat definitiv.Bafta!
Daca nu mai vrea sa vb cu u inseamna ca a avut un motiv intemeiat sa se desparta de tine. Indreapta-te spre alte orizonturi
Eu cred ca cel mai bun lucru ar fi comunicarea.In primul rand sa-ti recunosti greselile, apoi sa-i spui ce simti si sa ii explici si de ce vrei sa te intorci la ea. poarta`te bine si fi intelegator si mai ales, trebuie sa fii sigur pe ceea ce simti si sa o convingi de asta. un alt lucru important ar fi sa nu pui conditii.totul poate sa se termine poate mai repede sau mai tarziu. da` cred ca mereu mai ramane ceva in urma si oricat ai incerca sa te convingi ca nu`i asa la un momentdat iti dai seama. si pentru a avea ce a fost odata ar trebui sa pui mai mult din partea ta si sa stii ca o persoana (in special o fata) are nevoie sa o intelegi si sa o ajuti nu numai sa ai asteptari.asa ca daca tu crezi ca se merita ar fi mai bine, cat mai repede, sa te duci sa vorbesti cu ea, sa-i explici si daca intr`adevar iti e dor de ea arata`i si o sa inteleaga.Succes!
Pai ar trebuie sa va intalniti sa vorbiti! ...vezi daca mai ai sanse sa fii cu ea. Incercati sa comunicati.