Vino din nou cu problema asta peste cativa ani, cand va fi chiar vorba de casatorie. Atunci o sa va invat eu ce sa faceti.
Este foarte complicat, adica, cam acelasi lucru s-a intamplat si la mine, tocmai de asta cred eu ca ne-am despartit, din cauza religiei, 80%, asta este o situatie foarte complicata, acum depinde de tine, nu cred ca ea va trece dinreligia ei in a ta, nu creed!
Aceasta religie nu te exculde daca te insori cu altcineva de alta religie(am o ruda care este de aceasta religie).
Ea ti-a spus asta? S-au a vorbit cu pastorul( cum ii zic parca batrani de congregatie.)?
Ruda mea este casatorit cu un barbat care nu este tot de aceasta religie si se inteleg bine, chiar batranii aia au sustinut-o.
Frate... dupa un an tu te gandesti sa te insori? Daca NU, ati recomand sa uiti de problema asta. e prea complicata si nu e bine sa te inplici decat daca e ceva serios ...Mai bine bucurati-va de momente impreuna
Pai poate pana in noaptea nuntii nu vede nimic si de aia vrea sa se insoare odata
E greu...Eu cred ca ar trebui sa vorbiti si cu familiile voastre... Daca nu sunt de acord nu cred ca aveti nicio sansa impreuna
jan33tt întreabă: