| Boboleu a întrebat:

Vreau, va rog, sa fiti amabili si prietenosi, mai ales daca sunteti expert in dragoste, atunci ajutati-ma!
Problema mea se manifesta in felul urmator:
Ma intalnesc cu o fata de aproape un an. Relatia noastra este serioasa, nu ne certam (poate odata in luna), ne intelegem bine, o ajut eu pe ea, ma ajuta si ea pe mine, o iubesc si ma iubeste, totul pare frumos si asa cum trebuie. Dar, problema ne asteapta pe viitor si amandoi stim asta, adica - ea este Martora a lui Iehova, eu nu. In asa fel, nu i se permite prietenei mele sa se intalneasca cu unul de alta religie, altfel va fi exclusa din religia sa. Pentru ca sa putem fi impreuna pentru totdeauna trebuie sa ma botezez eu ca Martor a lui Iehova sau ea sa-si abandoneze religia, eu nu vreau sa ma bag in aceasta religie, nici ea nu vrea sa iasa din aceasta religie. De fapt, mie nu-mi pasa deloc ce religie isi alege ea, imi pasa doar sa nu fie indepartata de mine, ea se teme sa nu fie rusinea familiei daca face contra conditiilor lor. Ne temem de aceasta zi care ne va desparti, stim ca ne asteapta.
Cu ce solutii ne puteti sustine? Multumesc.

8 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Vino din nou cu problema asta peste cativa ani, cand va fi chiar vorba de casatorie. Atunci o sa va invat eu ce sa faceti.

| RB26DETT a răspuns:

Este foarte complicat, adica, cam acelasi lucru s-a intamplat si la mine, tocmai de asta cred eu ca ne-am despartit, din cauza religiei, 80%, asta este o situatie foarte complicata, acum depinde de tine, nu cred ca ea va trece dinreligia ei in a ta, nu creed!

| Heisen10 a răspuns:

Aceasta religie nu te exculde daca te insori cu altcineva de alta religie(am o ruda care este de aceasta religie).
Ea ti-a spus asta? S-au a vorbit cu pastorul( cum ii zic parca batrani de congregatie.)?
Ruda mea este casatorit cu un barbat care nu este tot de aceasta religie si se inteleg bine, chiar batranii aia au sustinut-o.

| yoGigi a răspuns:

Frate... dupa un an tu te gandesti sa te insori? Daca NU, ati recomand sa uiti de problema asta. e prea complicata si nu e bine sa te inplici decat daca e ceva serios ...Mai bine bucurati-va de momente impreuna

| Boboleu explică (pentru yoGigi):

Nu ma gandesc sa ma insor, nici nu vreau sa fac asa ceva degraba, pur si simplu nu vreau sa fim despartiti.

| yoGigi a răspuns (pentru Boboleu):

Atunci nu te stresa degeaba aia e o problema pentr-u oameni "mari "... Religia nu te inpiedica in nici un fel in relatia ta.

| valentino52 a răspuns (pentru yoGigi):

Pai poate pana in noaptea nuntii nu vede nimic si de aia vrea sa se insoare odata laughing

| creo15 a răspuns:

E greu...Eu cred ca ar trebui sa vorbiti si cu familiile voastre... Daca nu sunt de acord nu cred ca aveti nicio sansa impreunastraight face