Tu o cunosti cel mai bine pe mama ta si stii ceea ce ii place. Poate ii place sa poarte bijuterie ori accesorii. Ii poti lua un pandantiv sau o brosa (nu neaparat din argint - brosa). Ii poti lua o esarfa daca poarta, o geanta, un portofel. Mama mea este o mare iubitoare de animale, de exemplu si ii plac chestiile cu poze imprimate, asa ca i-am luat un portofel cu un catel pe ea. De asemenea, este foarte friguroasa, iar acum doi ani i-am luat un pulover galben (galbenul fiind culoarea ei preferata). In fine, ti-am dat exemplele astea ca sa punctez faptul ca tu o cunosti cel mai bine pe mama ta si cred ca ii poti lua un cadou mult mai frumos doar fiind atent/a la ceea ce ii place, decat daca i-ai lua o cutie cu bomboane si un buchet de flori. Poate stii vreun film care sa ii placa foarte mult, ii poti face un cd cu el sau un cantaret/a care sa ii placa si ii poti face un cd cu melodiile sale etc.
Majoritatea sunt pentru flori,felicitari si ciocolata,astea sunt trecatoare, florile se ofilesc, felicitarea o pune undeva si uita de ea iar ciocolata o mananca, eu iti propun ceva mai vreatic cu care se va putea mandrii si in fata celorlalti, care o va face sa se gandeasca la tine cand se va uita si nici nu va uita unde e sau ce-a facut cu ea/el...sunt acele bratari cu banutii aceia,sau orice altceva pe care poti scrie ceva,orice vrei tu,bratara cu siguranta o va purta,eu i-am facut mamei ceva de genu cu un banut de aur, pe care l-am gravat si i-am scris acolo ce am simtit si s-a bucurat foarte mult, banutul sau orice alta forma, nu conteaza nu trebuie sa fie neaparat din aur, se gaseste si sub alta forma, succes :*
Un parfum si o felicitare. Eu asta i-am dat mamei mele acum o luna de ziua ei.
O floare, o ciocolata, un parfum, un plus si daca mai ai cativa bani iti spun sa-i iei ceva ce-i place ei...i don't know ) si sa nu uiti sa-i faci o felicitare sau sa-i cumperi
Eu te-as sfatui sa-i faci ceva personalizat mamei tale. O felicitare, un buchet de flori din hartie glase, ...etc.
Cadoul potrivit e cel facut de tine din inima, tu degeaba ii cumperi ceva de la magazin daca in acel cadou a fost depusa munca si dragostea ta. Incearca sfatul meu si vei vedea ca ii va placea mai mult decat plasticul din magazin.
Eu zic ca un buchet de flori si un sincer "te iubesc!" ar face-o foarte fericita si mandra!
Daca esti mai micuta poti sa ii faci o felicitare si sa ii oferi un buchet de flori, iar daca esti mai mare poti sa ii iei ceva bun bun bun de la cofetarie, un parfum, nu stiu...tu o cunosti cel mai bine si tu alegi bine...mai am o optiune, si cam asta ar fi:sa comunici cu tatal tau si sa va formati o idee, tatal tau si cu tine ati putea scoate-o undeva prin oras, sa iesiti ca o familie, pentru ca va conta ft mult pentru ea
superstar_2793 întreabă:
KatyyLWA întreabă: