Mai astepti inca 2 ani.
Altfel vei fi data disparuta si politia te va cauta imediat, sa nu ajungi prada unor traficanti de minore.
Într-un container de marfă, într-un tir cu banane sau prin intermediul unei rețele de trafic de carne vie. Sper ca te-am ajutat!
Nici o metoda, fiindca este ilegal si interzis iar la vama esti prinsa si arestata.
De ce ai vrea sa fugi din tara?
Ti s-a urat cu binele sau iubityl/proxenetul te-a convins sa fugi cu el?
Tu la anisori astia nu ai pic de minte, daca crezii ca fugitul ala fara parinti este joaca de copii, neavand habar intentiile proxenetului acre se da drept iubitul perfect ca sa te scoata din tara si sa te vanda pe piata de sclavie sexuala, ca pros5tituata.
De aceea exista lege pana la majorta (18 ani impliniti) ca sa va protejam de voi insiva, fiindca nu aveti suficienta minet sa judecati si sa intelegi situatiile periculoase, putand sa intrati in ele fara sa ganditi.
Mii de fete ca tine sunt prinse si vandute pe piata de prostitutie sexuala din lume, unde sunt violate de zeci si sute de barbati, batute si apoi iar violate, fiindca pentru ei nu esti iubita ci o sclava care le aduce bani.
Ti-am scris mai sus, caută un pește care se ocupă cu trafic de carne vie și te rezolvă el
Bine inteles, cum sa evite domana Violeta o astfel de intrebare... Vorba aia, primul' venit, primul' servit.
Domne suntem in 2025 si fetiscana asta inca se crede mama TPU-ului, si a tineretulu bovin romanesc, ce tap ispasitor sunteti draga chiar daca ai avea pe la 50 de ani tot fara minte e, face arogante cu tinerii, sa fereasca ala de sus...
Du-te copilas si te culca, ca nu ai habar ce vorbesti si mai tare incurci cu sfaturi inutile.
O metoda sigura este sa mai astepti pana implinesti 18 ani. Chiar daca "iubi" va spune ca nu mai esti buna pentru "produs". Atunci vei merge pe cont propriu, fara bataile lui.
Săraca violeta na mai atins un fir de iarbă să nu cumva să piardă vreo întrebare pe TPU. Eu nu înțeleg cum poți să stai non stop pe TPU și să dai răspunsuri inutile arogante și efectiv fara să știi absolut nimic despre ce răspunzi.
Ce ți se pare in neregulă la comentariul ei? Mai bine raspundeai la intrebare.
Ce ți se pare inutil? Decat sa faci atac la persoana mai bine raspundeai celei care a intrebat, cu un sfat. Sau habar n-ai ce sa raspunzi?
Șefule s-a răspuns la întrebare de vreo 5 useri dacă ți-ai chinuit ochii să te uiți. Citește răspunsul violetei care își bate efectiv joc de persoana respectivă și după îmi răspunzi mie la comentariu. Orice răspuns pe care îl dă este arogant și majoritatea sunt efectiv greșite și inutile.
Din astia 5 cati crezi ca au gandit normal in raspunsurile lor?
Nu exista asa ceva.
sezi, bland pana la majorat cand legal iti asumi cea ce faci.
nume0123 întreabă: