Sincer nu am adresat niciodata aceasta intrebare vreodata, nu m-a interesat niciodata trecutul. Poate ca cele care intreaba cred in mintea lor ca au siguranta ca nu se intoarce la fosta, dar asta nu este nimic sigur, o pot face si in timpul unei relatii, asta daca vor. Daca pe tine te-a intrebat asta, intreab-o motivul, astfel vei vedea si raspunsul.
Good point. Si mai bun e ca daca te-ai ars o data cu maritisul, bou sa fii sa iei alta de nevasta. E relatia minunata samd? Foarte bine, fa niste acte civile prin care ii lasi averea and shiet, dar sa nu te mai puna mama naibii sa o musti inca o data cu maritisul!
N-am intrebat niciodata, dar ultima dată când am vorbit cu un tip care nu mai avusese iubită de 3 ani era un asocial cu care nu puteam să ies din casă și să fac nimic că voia numai să stea legumă la PC toată ziua așa că m-ar pune pe gânduri dacă mi-ar mai spune vreunu că n-a mai avut de mult o relație. De ce n-a mai avut? Că e un depresiv? Că e o persoană dificilă? Că nu-l suportă nici mă-sa? Rareori stau oamenii fără relații pentru că au scopuri mai mărețe în viață și nu au timp de așa ceva.
Ai dreptate. In cazul meu...de un an jumate doar munca si sus in camera. Lucrez intr-un azil si locuiesc la mansarda. Posibil sa ai dreptate, poate m-am salbaticit putin Multumesc pentru raspuns!
Ala este motiv, ce ti-a bagat ea de cand esti singur, orie ai fi raspuns la fel ar fi facut.De ce? Simplu,nu i-a placut de tine cand v-ati vazut fata in fata,restul is povesti.
Cand o femeie te place,sau tu placi o femeie,dar in special cand o femeie place un barbat,pfff poate ala sa fi fost despartit si de o zi,nu o sa spuna nu,pun pariu pe orice
Stii cum este pe net,o vorba o amandina,mda poate iai placut cat de cat,nu avea pe altcineva,apoi a venit timpul sa va vedeti si gata te vazu si nu ai fost suficient de atragator.
Tu ai spus ca initiativa a fost a ei sa va vedeti rapid,deci femeia nu sta pe ganduri,cauta,alege.
Femeile asta cauta barbati atragatori la fata,sa le atraga cum arati la fata, cum ai apru, negru in general si daca mai e si ondulat deja sau udat de tot daca ai si ochii negri, vai de mine esti rezolvat fara sa stii.
Bine barbat cum vor ele nor sa gaseseasca, asa ca vor sta online, o sa le gasesti si dupa 10 ani tot pe acolo,tot cautand,asteptand.
Asta e viata,nu mai insista, prefate ca nici nu te mai intereseaza, daca o sa vrea ceva te cauta ea, daca te vede ca tot cauti sa intri in vorba deja se supraestimeaza si spune, mda mai astept, poate apare ceva mai bun.
Nu am pus niciodata intrebarea asta unui barbat, nici daca am stiu ca-i divortat.
vicoldenys11 întreabă: