1. florile se ofilesc!
2. dai un parfum sau o bluza, un tricou!
3. tatalui tau dai un parfum barbatesc si... o bere, un vin bun!
sper ca te-am ajutat!
O camasa sau. o cravata, o cana personalizata cu o poza cu voi...sau.o bautura. ceva un vin bun
Hmmm... Eu sunt genul sa iau cadouri care raman mereu amintire.
Florile, parfumul se termina repede.
Tatalui meu eu i-am luat un vapor odata! Ai putea sa-i iei o cravata sau o camasa.
Mamei tale tot asa: o bluza, u camasa mai larga ca e vara.
Sper ca te-am ajutat. :*
Poti sa le iei parintilor tai o rama in care sa pui o poza cu toti trei (practic un cadou comun, maxim 30 lei);
pentru mama ta, separat, ai putea sa ii iei o pereche de cercei sau ceva bijuterii, sau daca nu are o caseta de bijuterii mai speciala (sunt unele pana in 50 lei);
tatalui tau ai putea sa ii iei un breloc pe care sa scrie numele lui, dar sa fie gravat (maxim 30 lei), sau, daca fumeaza, o bricheta, eventual gravata...
@sonya: florile intr-adevar se ofilesc, dar orice femeie se bucura sa le primeasca. sunt o dovada de delicatete
Parintii mei sunt la 20 zile diferenta bine inteles si cativa ani... A tatei a fost in aprilie si i-am cumparat un tricou pe care scria"Sunt Cel Mai Bun Tata" si un ceas, tu poti sa ii iei un parfum sau ceva mai original.Mamei i-am luat o felicitare care canta melodia ei preferata si un tricou cu "Cea Mai Cool Mama". Azi se implinesc 6 ani de la casatoria parintilor mei si le-am cumarat un certificat pe care scrie ceva de genul:"Se acorda premiul "Cei mai buni parinti si soti" lui X si X "si mai scrie ceva acolo...sunt ieftine eu am dar cam 15$ pentru certificat, asta fiind un cadou pentru aniversarea casatoriei.Succes
Pai mamei tale poti sa-i dai o bluza si tatalui tau un parfum... cel putin eu asta le-am dat.sau ca sa iesi mai ieftin poti sa le cuperi o rama ca sa pui poza voastra in ea!
pupici!
Pai depinde daca ai bani poti sa ii cumperi un parfum mai scump daca nu poti sa ii cumperi un aparat de ras sau ce crezi tu si stii ca are nevoie
sau intreab-o pe mama ta
Un parfum, set cu gel de dus si deodorant, o carte buna, un vin, ochelari de soare, un stilou special, o servieta...>
Eu mamei i-am cumparat o esarfa.
Si tatei i-am cumparat o camasa.
(in total am platit in jur de 50 lei)
Acum orienteaza-te si vezi ce le-ar placea parintilor tai.Eu cred ca orice le-ai cumpara tot vor aprecia, pentru ca stii tu "Gestul conteaza".
Din cate te stiu eu pe tine tu esti super creativa, nu stiu mamei tale ii poti lua ceva ce sa-i foloseasca:imbracaminte, parfum, machiaj etc. sau pur si simplu o floare cum i-ai luat d-nei dirige si cu o scrisoare in ea.
Tatalui tau wooohh... chiar ca e greu uite eu tatalui meu de ziua lui i-am luat 5 chestii de masurat apa cand ploua pentru tatal tau nu stiu de ex ceva de la gilette un aparat complet e in jur de 30 de lei hai 40 si florile pentru mama ta sunt si la 5 lei. TE pup da-mi funda
Cumpara-i un portmoneu iar in el pune un biletel cu urmatorul mesaj:ti-am facut acest cadou ca sa ai unde pune, in siguranta, banii pentru mine!
FunnyLoOVe întreabă: