| alberto a întrebat:

Zilele trecute am facut-o de oaie! Puterea sa ii aduc luna nu o am, dar totusi vreau sa incerc! Daca prietenul vostru v-ar supara foarte tare ...cum v-ar place sa isi ceara scuze? Lasand discutiile la o parte... ceva gen sa ii scriu pe cer Iarta-ma ca sa stie ca imi pare rau din suflet!

Răspuns Câştigător
| Diav0la a răspuns:

Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata... ceea ce conteaza este sa ii spui ca iti pare rau...

8 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Eu una nu sunt o fire prea romantica, si chestiile de gen " ii scriu pe cer Iarta-ma ", nu ma prea impresioneaza, eu de obicei vreau fapte, nu vorbe. Acum depinde de fata tongue

| scootsie a răspuns:

Eu prefer sinceritatea...Si daca el e ca mine, nu cred ca si-ar dori luna de pe cer... Cel mai bun balsam pentru o inima franta, e regretul tau...

| yoanna73 a răspuns:

Nu cred ca vei impresiona asa.cumpara un buchet de flori sau una, si cereti scuze. dupa o cearta dragostea e mai dulce. dar depinde de ce ai facut! succes!

| iulia_5454 a răspuns:

Depinde de fata si depinde ce i-ai facut.de ce nu incercati voi baietii sa nu o mai faceti de oaie? de fiecare data va dati seama ca tineti la cineva numai cand gresiti.

| Andreeagen a răspuns:

Am auzit k asta nu da gres Un ursulet mare dragut un buchet de flori sau ciocolata si apari la usa eihappy NU are km sa iti inchida usa in fata eu una nu as face asa ceva, poti incercahappy

Răspuns utilizator avertizat
| alberto explică:

Cred ca m-am grabit in a imi posta intrebarea si poate nu m-am facut deloc inteles! M-am certat cu prietena si nervos fiind, am jignit-o! Mi-am cerut scuze, am recunoscut greseala dar vreau sa ma revansez si altfel dar nu prea am ideei! Ultima oara cand i-am gresit, 5 zile la rand am venit acasa cu cate un buchet diferit de flori! Help pls...sad

| alberto explică:

Mai dadusem un mesaj ajutator gen : Cred ca m-am grabit in a imi posta intrebarea si poate nu m-am facut deloc inteles! M-am certat cu prietena si nervos fiind, am jignit-o! Mi-am cerut scuze, am recunoscut greseala, ne-am impacat dar vreau sa ma revansez mai mult, sa stie ca regret sincer si sa stie ca o iubesc enorm. dar nu prea am ideei! Ultima oara cand i-am gresit, 5 zile la rand am venit acasa cu cate un buchet diferit de flori! Help pls...sad
Ps : Iulia nu imi spune ca tu esti perfecta si tu niciodata nu ai fost vinovata pentru o cearta! Sunt si eu totusi om si e omenesc sa gresesti