| alex_6075 a întrebat:

Zilele trecute un baiat ma surprins intr-un mod ciudat. Cum sa interpretez faptul ca acum 2 ani ne-am vazut o singura data si zilele trecute mi-a spus pe mess cu ce eram imbracata atunci.
Voi ce credeti ca simte baiatul asta pentru mine?

Răspuns Câştigător
| Izabelaisa a răspuns:

Eu cred ca'i placi happy :X

11 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie laughing m-a vazut un prieten de pe mess (nu ne-am vazut niciodata fata in fata) in oras laughing si peste o luna l-am intrebat cu ce am fost imbracata si a stiut laughing
posibil sa te placa happy dar oricum are memorie vizuala bunawinking

| clauss a răspuns:

Cred ca l ai cucerit si dovada ca nu te a uitat, ai reusit si ai furat o parte din el, sa l intrebi daca intr-adevar simte ceva s au doar a avut tinere de minte

| rosto a răspuns:

Nu simte nimic, doar are o memorie foarte buna. Asa sunt si eu, nu inseamna ca daca stiu cu ce era imbracat cineva, gataa, sunt si indragostita. happy

| rosto a răspuns:

Tocmai asta este, ca dupa doi ani nu are cum sa mai aiba sentimente pentru tine. Poate i-a placut atunci pe loc cum arata-i si a retinut combinatia de haine. Nu trebuie sa crezi acum ca e indragostit de tine sau din astea. happy

| Bacteriuță a răspuns:

Poate simte ceva pentru tine, poate nu. happy Nu e ceva obligatoriu happy. Si eu am retinut o femeie dupa lantul de la gat care era cu numele ei. Asta nu inseamna ca simt ceva pentru ea laughing tongue

| 80Cris a răspuns:

Are o memorie vizuala buna. Asta ar fi in primul rand, in al doilea rand, poate ca atunci l-a atras ceva la tine, fizic sau nu...deci poate te-a placut...si de-asta isi aminteste de tine. Daca esti curioasa ce simte, nu-ti ramane decat sa, afli.Bafta!

| mihaelabr a răspuns:

Mama cred ca era mort dupa tine happy ia vezi, incearca poate te mai place incawinking
totusi ai grija sa nu fie vreun ciudat stii tu happy
dar totusi incearcawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit si eu de foarte multe ori sa intalnesc amici pe carei vedeam odata la nu stiu cat timp si sa memorez si cu ce era imbracata persoana respectiva.Si nu cred ca te place sau ceva. Mie mi-a placut cum era imbracat/a si am retinut.nu stiu poate am o memorie buna, oricum am patit si eu de multe ori.Ciudat.

| lollipop127 a răspuns:

Waw ce tinere de mintelaughing. Ori te place mult de tot ori e foarte ciudatlaughing

| alex_6075 explică:

Rosto. cat de buna tinere de minte sa ai daca timp de 2 ani nici nu ai mai vb cu persoana respectiva nici nu te-ai mai vazut? Tocmai din aceasta cauza v-am intrebat deoarece mi s-a parut super ciudat

| alex_6075 explică:

Ahahee heeam perceput si totusi era putin probabil sa ma place totusi e vorba de 2 ani :d mersi pentru pareri