| CatGirl a întrebat:

Ziua mea este pe 25 noiembrie.Mama mi-a impus un numar de prieteni pe care ii pot invita la petrecerea mea.Problema este ca am multi prieteni, ma cunosc de cand eram mica cu ei si nu stii cum sa fac sa nu se supere ca nu o sa ii invit la ziua mea.Va rog, ajutati-ma! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| anonim24 a răspuns:

Pentru ce mai tii ziua ta daca nu ii ai alaturi pe toti prietenii tai, daca ai sa inviti doar o parte din ei cum crezi ca se vor simti ceilalti pe care i-ai dat la o parte? O sa mai poti avea asteptari de la ei? Eu cred ca ar trebui sa ajungi la o intelegere cu mama ta si daca nu reusesti scoate-i pe toti la un suc sau daca ai voie la disco si ai sa te distrezi mai bine si nu ai sa te mai simti prost.Nu as vrea sa fiu in pielea ta.Iti urez noroc si sa reusesti ca de ziua ta sa fie asa cum ti-ai dorit.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla cam la fel.invitai pe cei cate te-au invitat cel mai des deoarece probabil cu ei te intelegi cel mai bine.dk te-au invitat mai multi explica-i mamei tale situatia si va intelege, probabil, alta solutie nu ar cam fi...

| orkide a răspuns:

Pai, invita cativa la petrecere... si daca ai ceva economii puse deoparte, invita-i pe restul la un suc/pizza. Sau precis vei primi bani de ziua ta. E o cheltuiala in plus pe banii tai, de care ar fi trebuit sa te bucuri altfel, dar asa e cand ai prea multi prieteni laughing stiu cum e...

| broscutsaaa a răspuns:

Aoleu.aceeasi problema o am si eu. sigh
Problema este urmatoarea. prietenii tai sunt din acelasi cerc?

Spre exemplu. eu am prieteni care au anumite preferinte. si prieteni care sunt total invers.
Iti dai seama cum ar fi sa-i pun laolalta? hypnotized
Invita prietenii care crezi ca i`ar putea suporta pe ceilalti prieteni invitati happy
Asa e cel mai bine. big grin
Parerea mea tongue

| ForeignO a răspuns:

Nu iti mai face ziua!

Sau in orice caz, u esti o fata foarte draguta si desteapta (suntem convinsi) si vei sti sa rezolvi aceasta problema:*

Pupici si LA MULTI ANI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ami dai hacuri pentru meti8n2

| myka_9218 a răspuns:

Iti urez de pe acum la multi ani, sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. Ziua mea tot pe 25 noiembrie este, asa ca gasesti tu o rezolvare ca doar esti fata desteapta. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi imaginez ca daca sunt buni prieteni vor intelege ca nu ii poti invita pe toti. Dar invitai pe cei cu care te intelegi cel mai bine si cu care te distrezi. Pana la urma e ziua TA, DISTREAZA-te. Dar totusi daca toti prietenii tai sunt sentimentalisti, anuleaza TOT. ^^