| CreepyCrow a întrebat:

Aloha.
Ma macina un lucru de ceva vreme iar dupa multe cautari apelez la ajutorul vostru.

Prin 2013 tin minte ca, din mult timp liber, cutreieram youtube-ul. Dupa ceva vreme accesez un link al unei utilizatoare al carei nume, imi aduc aminte vag ca avea legatura cu cuvintele "cookie monster/ green cookie monster" sau aproximativ asa. Posta vloguri si era rockerita cu varsta intre 14 maxim 17 ani. Imi amintesc ca link-ul pe care intrasem atunci era unul cu intrebari si raspunsuri. De aici incolo am pierdut datele.
Pare dubios, poate, dar omul e curios si se consuma mult cand nu gaseste ce cauta de cateva luni...

In concluzie ma poate ajuta cineva cu un link catre canalul acestei utilizatoare?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.