NU,din pacate sa descoperit ca gandirea pozitiva are doar un efect de bumerang adica o vreme de minti pana dai o depresie de nimeni nu te scoate din ea, e important sa ai expriente negatve sa te antrenezi cu toate, viata e buna si rea, de ce sa vezi doar partea buna mereu? adica sa te minti mereu? trebuie sa asculti de tine mereu de ratiune, nu sa copiezi pe alti
Mulțumesc pentru informație. Deci este mai degrabă faptul că am trecut prin experiențe dure care m-au făcut mai tare decât faptul că gândesc pozitiv?
Am avut depresii mai demult, pe perioade lungi, dar anumite răspunsuri simultan pozitive și raționale mi-au deschis mintea și am ieșit din ele.
Deși văd că se întâmplă și lucruri rele, învăț din experiențele mele și ale celorlalți.
Am încercat să-mi păstrez rațiunea cât am putut în permanență. Câteodată mă mai gândesc la ce am făcut înainte și încep să râd de mine însumi, și văd că am putut evolua și depăși situația.
Cred că nimeni nu este dependent de nimeni în realitate, ci că fiecare este propriul blocaj, și nu există de fapt niciun blocaj pentru nimeni. Blocajele artificiale creează efectul unei dependențe artificiale, când de fapt oamenii și-ar putea lua zborul către libertate indiferent de riscuri.
Nu man si eu sunt in situatia ta dar gandesc rational nu pozitiv/negativ, e bine ca inveti ca vrei sa te cunosti mai bine
Ciudat e că nu-mi văd link-ul care l-am postat. Ele sunt șterse în mod automat?
Nu, eu îl văd, stai liniștită, probabil este o eroare ceva la tine, dar mie îmi apare, este pe promotime.md
Sunt băiat . Oricum, mulțumesc.
Sorry XD Cu plăcere!
Alexandru_Andru_1999 întreabă: