| Khristinne a întrebat:

Am inceput impreuna cu cativa prieteni, sa facem un forum. Acesta se numeste www.topic-mania.ro
Publicitatea incercam sa o facem pe toate site-urile posibile, am postat mult, dar totusi cei care intra arunca o privire si apoi pleaca. De aceea, va intreb pe voi, cei care totusi aveti idee cu ce se mananca un forum, ce imbunatatiri ar trebui aduse forumului? Ce sugestii aveti?
Imi doresc sa creeam o comunitate, si in special am luat in calcul si o serie de concursuri.
Astept raspunsuri!

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| macgyver a răspuns:

Un exemplu de comunitate bine legata va fi pe http://www.blogultau.eu unde se vor putea face bloguri gratuite si site-uri de prezentare, directoare webs si anunturi pe domeniile clientilor.
Pentru site-ul tau poti incepe prin a face publicitate mai agresiva. Deocamdata ai inceput bine.