| DenisIonut01 a întrebat:

Am nevoie de user-name si password la nod32 4 valide macar pana in septembrie! Multumesc Anticipat.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
3 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Http://www.eset.ro/download/index.php De ce nu iei de aici şi gratis? de la.ESET NOD32 Antivirus 4 Home Edition - Limba Română

| AndyDeiu a răspuns:

Nici n-ai sa gasesti pentru ca cei de la ESET au dat Ban (Adica au blocat parola) la toate userele si pass-urile de pe net.NUma un patch poate salva situatia.Eu am avut nod32 cu demonik expira peste cativa ani big grin era trial da macar tinea happy Nu mai stiu nici pentru mine nu-l mai am sa-l folosesc.asta e baiu.

| YaNeSuka a răspuns:

Key`s NOU-NOUTA pentru KIS, KAV, Nod32 de care vrei, Avira, Avast + Key Manadger Kaspersky
Tot numai pentru Dumn-ra:

http://letitbit.net/......u.rar.html