anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare fulger care necesita funda! Fiti atenti.

Sunt posesorul unui harddisk extern (portabil) de 1 terra si intr-o zi cand am vrut sa imi formatez micro sd am incurcat unitatile derutat de literele acelea si am dat format la hdd. Cand am fost constient de incapabilitatea mea am intrerupt formatarea cu speranta ca o anulez. La introducerea lui - Surpriza! Imi cere format. Acum intrebarea:

Cum imi pot recupera datele de pe harddisk fara sa il formatez?

Exista posibilitatea sa imi recuperez fisierele intregi fara progame backup, undelete, pentru ca nu aveam copie de rezerva? si inca ceva cum pana mea securizes parametrii de stergere, mutare, redenumire, editare, formatare, etc? Multumesc anticipat tuturor care imi vin cu cate un raspuns de orice fel

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| ionutss a răspuns:

Eu am avut o problema asemanatoare am fost la un service pc si mi au scos toate datele de pe hard.