| Nutline a întrebat:

Bună!
Am o problemă. Mi-am facut un id nou si de fiecare data cand vreau sa bag pe cineva in lista la sfarsit imi apare : "Your request to add a contact has taken longer than expected to complete. The operation may have succeded.Please check your Messenger List later. "
Sau daca sunt bagata in lista altui prieten prietenul meu in lista mea apare in "Address Book"
De ce?!
Mai pe scurt as vrea ca atunci cand bag un id sa fie bagat, nu sa-mi apare "Your request to add a contact... ".
Daca m-ati putea ajuta, ar fi minunat. Funditsă!; D

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| spank17 a răspuns:

Serverul de la yahoo e prea ocupat. Patesc des chestia asta. Asteapta cateva ore, dar nu da sign out-sign in, ca mai mult se strica. Ramai on sau ramai off si o sa-si revina singur.