Ai uitat sa mentionezi genul/tipul de anunt pe care vrei sa-l dai: vanzari mobile, matrimoniale, servicii sexuale... ce tip de anunt vrei sa dai?
Fiindca sunt site-uri specifice pentru fieacare produs sau serviciu pe care-l oferi.
Promovez un loc de munca.
In cazul asta este vorba de MICA PUBLICITATE si se poate pune la toate ziarele din orasul tau, care au aceasta rubrica.
Din pacate, noi nu stim unde locuiesti si ce ziare locale exista in acel oras.
Intreba-ti vecinii sau rudele, ori prietenii de pe FB sau Instagram, sa te ajute in acest caz cu publicatiile locale.
Eu ma refer la site uri pentru promovare anunțuri locuri de munca ( online). Nu ziar sau altele.
Ziarele si magazinele locale au si site-uri online!
Apoi, mai poti publica pe pagina ta de FB sau Instagram, ca astea sunt gratis, la restul trebuie sa platesti.
Depinzand de profilul ofertei de munca sunt site-uri specializate. Dar vad ca nu vrei sa spui despre ce este vorba, vorbim la modul general de olx si ziare locale, online.
Ce sa zic? Am spus promovez un loc de munca
Dacă nu înțelegi mai bine nu mai spune nimic... Sunt destul de multe site - uri pentru a promova anunțuri pentru locuri de munca gratuite.
Probabil ca-i vorba de "prostitutie virtuala", odata ce refuzi sa spui ce servicii oferi (sau poate-ti este rusine). In orice caz, asa ceva nu se poate promova in ziarul local, nici macar cel online.
Vezi ca sunt site-uri specializate pentru asta.
Stai liniștita, ca nu m-ai ajutat tu. Normal ca le găsesc singura, mai mult decât le-ai găsit tu.
Hai ca te-am lăsat.
anonim_4396 întreabă:
Tarandelatara întreabă: