Buna,
Parerea mea este ca tu esti OK. Nu trebuie sa te schimbi pentru ca asa ii place lui. Cu cit esti mai naturala cu atit mai bine.Incercind sa te schimbi, vei fi una artificiala iar acest lucru se va vedea mai curind sau mai tirziu. Plus ca risti sa faci niste gafe regretabile.
Eu cred ca esti minunata pentru ca esti timida, asa ii sta bine unei domnisoare serioase, unei domnisoare care este in pragul primei iubiri.
Ioana,eu te-as sfatui incearca singura a casa in fata oglinzi si imagineazati ca esti cu prietenu tau sau prieteni tai,intr-un grup si toti te socot timida atunci macar pune suflet si intra in discutie cu ei,raspundele prima la ce intrebari spun sau la ce tema vorbesc,chiar daca sti ca esti timida incearca macar sa te realxezi sa nu te stresezi, sa fi rebela (om liber), si dac vei incerca sfatul meu iti garantez eu ca iti va reusi si in fata cu toate persoanele sa fii ceea ce doreste prietenul tau adica indrazneata.ca se poate totul dac doresti si ai vointa si ai incredere in tine asaca succese! sa-mi raspuns cum a fost incercarea?
Tarandelatara întreabă: