| bogdan324 a întrebat:

De ce cand incarc un videoclip de 1gb zice ca trebuie sa astept 191 minute sau mai mult? Am net destul de rapid, nu am problme cu el, altii care au net ca si mine, lor li se incarca videoclipurile in 10 minute chiar daca au 3gb, si au pc-uri cam slabe, eu il am ff bun. Funda la care imi poate zice cum pot posta mai repede videoclipurile!

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| Des13 a răspuns:

* Asa de curiozitate... un giga? trei giga? o.O
stiu ca nu le am cu lucrurile ce tin de editarea video, dar totusi exista programe cu care poti comprima fisierul video, sau converti intr-un format ce ocupa mai putin - de la 1 gb poti ajunge cu el sub 500 mb fara sa pierzi calitatea, chiar si programul in care ai facut videoclipul poate face astahee hee
** oricum, aveam eu colegi din astia laudarosi, azi spuneau ca incarcau nu stiu cat, a doua zi imi spuneau ca de fapt nu le merge. si tot asa. Din moment ce viteza de upload e mult mai mica decat cea de download, mi se pare normal sa astepti atatea minute. N-ai specificat ce internet ai happy

0 răspunsuri: