| HavanaGirl a întrebat:

Vreau si eu pareri despre site-ul redactarelacomanda.ro!

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
2 răspunsuri:
| Anonimsiatat0 a răspuns:

Nu l-am folosit dar am folosit site-ul http://www.libris.ro/ si mi-am comandat ceva si sunt de incredere zic eu. Sper sa gasesti pe acest site ceea ce iti doresti! :*

| aMpLiNcR a răspuns:

Iti raspund eu, sper ca nu prea tarziu, si eu si un prieten de-ai mei am solicitat "un model" de lucrare de disertatie, la distanta de o saptamana. In ambele cazuri lucrarile au fost dezastruase, nu au tinut cont de nimic din ce s-a vorbit de la inceput, iar la final dupa ce am specificat ce nu este in regula etc mi-au transmis un mesaj pe care il au ei "stas" cum ca daca sunt asa mari probleme sa le trimit numarul profesoarei, decanului etc sa intre in contact ca sa medieze ei situatia si sa le spuna ce nu e bine. A.k.a sa ma intimideze ca daca fortez nota si nu imi convine porcaria pe care mi-au dat-o suna la facultate sa spuna ca voiam sa intru in ilegalitate si sa folosesc o lucrare facuta de ei ca fiind a mea. In termenii si conditile lor scrie clar ca ei pastreaza drepturile de autor dupa ce iti dau lucrarea, si scrie clar ca ce iti dau ei tie este "un model" dupa care sa te iei si sa o scrii singur ca sa nu intre ei in ilegalitate. Sunt "smecheri" si prin termeni si contitii sunt scrise toate prostiile posibile care toate duc catre "noi nu ne asumam absolut nimic, suntem o platforma care face legatura intre unii care scriu modele de lucrari, si voi care cereti modele de lucrari, si e treaba voastra daca va intelegeti sau nu". Acesta este mesajul "stas" pe care ti-l arunca la final dupa ce ai arucnat banii pe o porcarie, si vor sa te faca sa inchiei cu ei amical, adica sa primesti un rahat pe 1000+ lei care e atat de prost incat nici ca model nu poti sa il folosesti. https://redactarelacomanda.com/......0400_1.pdf iti sugerezi sa iti vezi de treaba, nu stiu daca toate platformele online de asa ceva sunt la fel, poate unii chiar fac treaba, dar te asigur ca la termeni si conditii sunt toti la fel pentru ca e ilegal sa scrie ei licenta si tu as te duci cu ea asa cum e si sa zici ca e a ta, si tu intri in ilegalitate, si ei. Asa ca mai bine gaseste prin prietenii de la facultate pe cineva care sa te ajute sa o scrieti impreuna si ii dai aluia bani ca cel mai probabil e vreun student care chiar are nevoie de ei, decat sa dai bani pe fix nimic la niste unii care au numar de "relatii cu clientii" unde au doar robotul ca de raspuns nu raspunde nimeni niciodata. Amandoi, si eu si pr. asta al meu am incercat sa sunam de sute de ori, stand in telefon fara sa exagerez, ore in sir, si nu raspunde absolut nimeni. Fugi de ei cat poti. Daca din pacate ai apelat la ei chiar sunt curios sa scrii si tu aici experienta ta, poate numai noi om fi avut ghinion. Bafta!