| Danutz_Mihai_1997 a întrebat:

Am primit un stick de internet digi net mobil 21, 6 mbs de la un prieten,temporar, ca sa pot sa imi instalez driver ele placii video, ideea este ca imi citeste stickul ca pe unul de memorie si nu il instaleaza pentru ca spune ca storage ul stick ului este criptat! cum rezolv problema asta? urgent va rog,

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

Partea cu „vederea" lui ca unitate de stocare externă e normală, cel puțin până la instalarea driverului. Instalare care ar trebui să aibă loc automat, de cum îl pui în calculator. dacă nu se întâmplă acest lucru, fie stick-ul e (parțial) bușit, fie sistemul tău de operare nu se înțelege cu el (cel mai probabil).
Din păcate, nu există o soluție simplă la niciuna dintre astea. Ai putea încerca să folosești SIM-ul din el pe un telefon și să faci tethering. Dacă nu ai wifi, cumpără un adaptor USB - sunt mici și ieftine.