| ClaudiuGabriel a întrebat:

Care este serial number de la Ps Cs5? Am cautat /Am gasit dar degeaba... Ajutati-ma va rog! la care raspuns merge ii dau funda si orice lucreare vrea el in PS! Am uitat sa va spun ca dau si vot!

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| aTi a răspuns:

Deci vrei sa stii de ce nu iti merge? Cand il instalezi prima oara trebuie sa intri unde l-ai instalat ca sa ii faci niste setari(intr-un fel sa ii pui o licenta)DAR doar prima oara nu conteaza ca il stergi si bagi iar ca sa mai mearga odata trebuie reinstalat windowsu, deoarece cand reinstalezi windowsu se schimba ipu calculatorului si poti sa mai incerci odata altfel nu merge...Bafta(id meu funny_badger poate te pot ajuta)

0 răspunsuri: