| ovidiu33b a întrebat:

Ce aplicatie imi recomandati sau software pentru a vedea fisiere video pe alte site uri unde imi arata video file not found, pentru ca am putut vedea 4 clipuri unde odata nu s-a putut gasi fisieru si vreau sa vad si celalalte care inca arata video file not found html5

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca esti pe pc atunci instaleaza K-Lite Codec pack vezi daca asta va rezolva problema...

| ovidiu33b explică (pentru lpavel):

Salut am incercat Kodec pack si imi da un fisier ce nu deschide nu da setup, apoi am incercat k lite codec mega si zice ca nu e bun cv

| lpavel a răspuns (pentru ovidiu33b):

Pai scrie exact ce scrie in eroare altfel de pot sa stiu ce problema ai?

| ovidiu33b explică (pentru lpavel):

Codec Pack its not instaled en your computer This installer can only be used to update an existing install of the codec pack

| lpavel a răspuns (pentru ovidiu33b):

Iti spune ca ai instalat o actualizare a programului nu programul in sine si mai intai trebuie sa instalezi programul!
Deci nu ai descarcat ce trebuie!
descarca de aici: https://codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm

| ovidiu33b explică:

E un site cu clipuri video erotice cambro.tv se numeste