Da, recomand utilizand 3uTools (valabil doar pe pc). Dar daca aplicatia isi da cumva update (care se intampla automat de la app store care sterge fisierele aplicatiei) nu o sa te mai lase sa il deschizi spunand ca este nevoie de un update pe care nu il poti face
Nu mai poti. Trebuie modifier ceea ce dureaza foarte mult si trebuie dat jailbreak la iPhone. Recomandarea mea este ca daca ai un laptop/calculator, instaleaza-ti BlueStacks pe el si joaca-te pe el.
Frate te rog ajuta-ma sunt ogramada de aplicații modificate am luat legătura cu cei de la doizece dar nu merge sa pun poza aici imi poți scrie pe insta sau whatsapp? Insta:fadystrike te rog dacă poți …gândește te ca ajuți foarte mulți jucatori… eu joc la ei din 2003 de când s-a deschis site-ul
Sorry, conform legii, sunt un minor si nu pot face cine stie ce minunatii din cauza aceasta. In mare parte, site-ul doizece.ro vad ca se prabuseste, are o "arhitectura" (design) conform anilor 2013-14. Din asta rezulta faptul ca nu au multi bani si nu pot progresa. O solutie temporara este sa iti cumperi un device android la un pret mic sau pur si simplu sa scapi de pasiunea de a te juca pe acest site (sau sa te muti pe altul).
Afacerile vin si trec, iti inteleg nostalgia (sau melancolia, depinde) dar nu prea mai sunt multe de facut, mai ales ca ei avand aceasta problema cu "banii", proiectul acesta sa aduci aplicatia inapoi pe iOS poate fi costisitoare.
Tarandelatara întreabă: