Http://www.adobe.com/ro/downloads/
cele de aici sunt versiuni trial la fel ca in linkurile puse de ceilalti care ti-au raspuns.
Bună. Observ că mulţi ţi-au dat site-uri de unde se presupune că ai putea să descarci gratis Photoshop.Din experienţa mea, îţi spun că nu se poate descărca de pe net. Crede-mă, de pe toate site-urile astea pe care ţi le dau ăştia nu te faci decat cu nişte viruşi destul de frumoşi. Acum, faci ce vrei. Dacă vrei să-ţi umpli calculatorul cu viruşi, descarcă de pe toate site-urile astea. Dacă nu, nu descărca, deoarece acesta este cel mai bun program şi costă ceva. Gandeşte-te că multă lume caută acest program, pe net de cele mai multe ori, dar, după cum am mai spus mai sus, te faci doar cu nişte viruşi. Sper că m-am făcut înţeleasă. Pupici!
@Phantom
Si bunica-mea stie ce e ala update, dar, mai mereu, toti isi gasesc sa comenteze asa, ca au ei chef. Auzi, asta e parerea mea, si am tot dreptul sa mi-o spun/scriu. Da-i tu un site de care sa fie multumita, bineinteles, daca gasesti!( ) Daca nu-ti place ce am scris da-mi "Stupid" sau "Nefolositor", caci de asta exista si astea, nu ca sa se apuce toti sa comenteze! Sa ai o zi buna!
PatriciaTimis întreabă:
Tarandelatara întreabă: