Nici eu nu am inteles nimic!
1. in primul rand locul acestei ''intrebari'' (nu vad intrebarea )era la conversatii
2. Nu MOLESTA VERBAL usherii de pe TPU! Si-au rapit 5 minute din viata lor ca sa-ti raspunda tie!
3. De ajutat nu ajuti pe altii : ai 35 de raspunsuri din care nici unul considerat castigator si 57 de intrebari. In concluzie, mai mult ceri ajutor decat ajuti asa ca fara jicniri!
4.Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet.
5. Spune-i prietenei tale sa Scrie corect ROMANESTE - nu se intelege nimic din acea ''intrebare''
6. Este momentul sa faci ceva CONSTRUCTIV! De ex.citeste o carte ...macar de bucate, gateste ceva, joaca un joc pe calculator, uite unul: Imbraca vedete aici http://looklet.com/
Prelucreaza poze - iti dau eu cate programe vrei, si asa poate uita si prietena ta ca trebuie sa planga.
7. Spune-i prietenei tale sa stea o perioada singura si atunci va vedea cine ii este cu adevarat aproape o va cauta cu siguranta!
Tarandelatara întreabă: