| ElectricChapel a întrebat:

Hei! Am o intrebare:

Pot sa reziliez un contract la internet, dupa 1 an si trei luni? Ma voi muta in alta localitate si internetul va trebui scos, desi contractul dureaza 2 ani. Se poate face acest lucru? Tin sa precizez ca am in custodie si sweach-ul (sau cum s-o numi), dar de la mine de pe strada nu mai are nimeni internet la firma respectiva.

Si imi cer scuze pentru categorie...

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| keyser a răspuns:

Poti rezilia contractul fara nici un cost suplimentar doar daca pe perioada derularii contractului nu ai beneficiat de nici o oferta. Daca ai primit o oferta din partea lor, ex. reducerea abonamentului atunci trebuie sa platesti contravaloarea ofertei, adica ce nu ai platit, reducerea.