| LunaDeLoveBadxx a întrebat:

Hei! E cam ciudat,dar sunt curioasa rau de tot in privinta asa numitor creaturi "elfi".Din cate am vazut pe internet, lumea incadreaza elfi in 2 categorii:mari si mici(care ar putea fi confundati cu piticii).M-am uitat pe wikipedia,iar"elfi mari" sunt asemenea unor semizei care traiesc in padure si sunt condusi de un rege.Din cate am vazut sunt cazuri doar cu elfi mici din legendele islandeze, dar elfi mari si puternici din legendele scandinave asemenea personajelor din J.R.R. Tolkien nu sunt? Daca stiti niste cazuri cu acesti elfi scandinavi imi puteti da niste linkuri

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
1 răspuns:
| SerKaN06 a răspuns:

Elfii sunt doar niste mituri, iar pe Wikipedia ai gasit ceva la cautare, deoarece altii oameni scriu ceva neadevarat...

Deci nu-ti face griji, elfii sunt niste personaje de poveste, si nu exista

Întrebări similare