| Pustiu_Jojo_Alex_1996 a întrebat:

Hei TPU mai exista vreun site gen TPU unde sa pun intrebari? Funda sper ca am ales categoria potrivita

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Raspunsurile se primesc daca se cunoaste ceva despre situatia prezentata. S-ar putea ca unii care pot da sfaturi sa fi omis intrebarea ta sau pur si simplu sa nu cunoasca aspectele prezentate de tine. Sfatul meu e sa revii cu problema ta, formulata intr-o alta maniera, pentru a nu fi eliminata de pe site pentru dubla intrebare. Si, cine stie? Poate se va gasi cineva care sa si raspunda.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe yahoo exista si arata cam asa: http://es.answers.yahoo.com/question/index?qid=20140310040144AAnE4SJ jos raspund interesatii.

| neutrino a răspuns:

Mai bun si mai diversificat decat acesta nu gasesti!

| Pustiu_Jojo_Alex_1996 explică (pentru neutrino):

Nu conteaza vad ca pe siteul asta am pus o intrebare si nu primesc raspuns

| Pustiu_Jojo_Alex_1996 explică (pentru dannyel86):

Pai uite care e intrebarea la care nu am primit raspuns poate ma poti ajuta tu eu vreau sa imi fac melodii (adica versuri si instrumental) si am intrebat un baiat care si el are melodii propri si mia zi ca imi trebuie 3 programe( coll edit pro 2, Sony vegas si cubase) faza e ca nu stiu de unde sa le descarc si cum sa le foloses as vrea daca s-ar putea cineva care stie sa le foloseasca sau cineva care isi face melodii p s daca ai vreun prieten roaga-l sa imi lase id lui de mes

| dannyel86 a răspuns (pentru Pustiu_Jojo_Alex_1996):

Raspunsurile se primesc daca se cunoaste ceva despre situatia prezentata. S-ar putea ca unii care pot da sfaturi sa fi omis intrebarea ta sau pur si simplu sa nu cunoasca aspectele prezentate de tine. Sfatul meu e sa revii cu problema ta, formulata intr-o alta maniera, pentru a nu fi eliminata de pe site pentru dubla intrebare. Si, cine stie? Poate se va gasi cineva care sa si raspunda.

| PedoBarbie a răspuns:

Mai există, dar ăsta e cel mai bun şi e în română.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,mai exista siteul my expert.Intri si iti faci cont.Acolo dupa fiecare raspuns folositor trebuie sa acorzi punctajulprimesti 100 de puncte la inscriere, poti raspunde si tu si primi puncte de la alti utilizatori. O zi buna.

Răspuns utilizator avertizat
| mimi a răspuns:

Este un site www.ask.fm e cu intrebari la fel ca si asta. (toti colegii mei au siteul acesta)

| Pustiu_Jojo_Alex_1996 explică:

Dau funda celui care ma ajuta cu cele 3 programe de mai jos coll edit pro 2 Sony vegas si cubase